Tuo tarpu kitos sako, kad su juodaodžiais niekada nenorėtų turėti jokių seksualinių ar kitokių artimesnių santykių vien dėl jų neįprasto kūno kvapo. Tačiau kaip yra iš tikrųjų?

Šiuo metu Prancūzijoje gyvenančią draugę jau seniai traukia būtent juodaodžiai. Ji nepaliaudama tauškia apie jų tvirtesnį kūno sudėjimą, ryškesnius raumenukus, didesnį pasitikėjimą savimi.

Trumpam į Lietuvą grįžusi draugė sutiko pasidalinti savo intymiomis gyvenimo detalėmis ir su Braškėmis. Taigi, ji praskleisdė mums paslapties šydą ir papasakojo, kokie iš tikrųjų lovoje yra juodaodžiai.

Juodaodžiai dėmesingesni moterims?

Juodaodžiai tiesiog drąsesni, tačiau viskas priklauso nuo to, iš kokios kultūros jie yra kilę. Tarkime, juodaodžiai iš JAV ar Anglijos yra išlepinti merginų dėmesio, todėl dažnai žiūri iš aukšto ir patys laukia susidomėjimo. Taip pat priklauso nuo to, kokie jų tikslai. Jeigu nori iš merginos tik sekso vienai nakčiai - nelabai tą dėmesį vėliau ir rodys.

Specifinis kvapas - mitas ar tiesa?

Viskas priklauso nuo paties žmogaus ir jo higienos. Tačiau skirtumas tarp Afrikoje gimusių, į Europą atvykusių bei jau pačioje Europoje ar JAV gimusių juodukų tikrai yra. Pastarieji labiau rūpinasi savimi ir kosmetikos naudojimu ar kvapu gerokai lenkia baltuosius. O kalbant apskritai apie specifinį kūno kvapą - to tikrai nepastebėtumėte.

Kelnėse slepiasi gigantai?

Daugumos juodaodžių peniai tikrai didesni. Tačiau nereiškia, kad jeigu didesnis - tai geriau. Kartą mylėjausi su juoduku iš Ganos ir mano galvoje sukosi mintys, kada viskas pasibaigs, nes tiesiog visiškai tuo nesimėgavau, o ir pats aktas tęsėsi per ilgai.

Kokie minusai išryškėja mylintis su juodaodžiu?

Juodaodžiai patys labai mėgaujasi oraliniu seksu, tačiau taip maloninti merginų dažnai nelinkę. Daugelis to iš viso nėra bandę ir neketina bandyti ateityje. Turbūt pas juos vis dar išlikęs vyro garbinimo kultas, o moters vaidmuo sumenkinamas.

Kartais seksas su juodaodžiu būna per grubus, o jų penis - per didelis ir per kietas. Pasitaiko atvejų, kada jie į moteris žiūri tik kaip į žaislus, tinkančius savų poreikių patenkinimui. Pavyzdžiui, labai mėgaujasi „pabaigimu" merginai į burną ar analiniu seksu, net jeigu tu to ir nenori.

Galėčiau išskirti, kad grubesni yra būtent iš Afrikos kilę juodaodžiai, o amerikiečiai ir europiečiai - švelnesni.

Kodėl teigi, kad lietuviai lovoje prastesni?

Kiek pastebėjau, juodaodžiai nebijo įsipareigoti. Pamatę patinkančią merginą, visais įmanomais būdais stengiasi ją pasiekti. Jeigu jau kažko imasi - tai žūtbūt turi ir gauti. Taip pat galėčiau pasakyti, kad jie ganėtinai atviri, mėgsta be užuolankų pasakyti, ko iš tikrųjų nori ar ko siekia.

O Lietuvoje gyvenantys vyrai išpaikinti gražių moterų gausos, išlepinti mamų ir nėra linkę įsipareigoti. Nors juodaodžiai lovoje gana grubūs, tai tikrai nėra blogiau už apsileidusį mamyčiuką, kuris per pilvą savo penio nebemato. Žinoma, negaliu teigti, kad visi lietuviai tokie, bet, pripažinkime, Lietuvoje gyvenančios gražios, kantrios ir darbščios moterys labai išlepino savo vyrus...