Brazilų aktorė bei TV žvaigždė jau ne pirmą kartą dalyvavo madų šou, neretai į įvairius pristatymus ji kviečiama kaip plius dydžio manekenė. Majamyje vykusiame mados namų „A.Z Araujo“ kolekcijos pristatyme P. Marinho ant podiumo pasirodė kartu su laibomis it gazelės gražuolėmis. Priscilos viena tokių vadinti negalėtume, mergina išsiskiria apvalainomis formomis. Tačiau lieknoms manekenėms ji niekuo nenusileido – podiumu žingsniavo plačiai besišypsodama ir pasitikėdama savimi.

P. Marinho (d.) mados namų „A.Z Araujo“ užkulisiuose, AFP/Scanpix nuotr.

„A.Z Araujo“ pristatymas

Demonstruoti vasariškų kostiumėlių pakviesta aktorė sulaukė kur kas gausesnio palaikymo nei liaunosios kolegės. Pristatymo žiūrovai žavėjosi Priscila, žengdama podiumu ji sulaukė ir padrąsinančių šūksnių, ir aplodismentų.

P. Marinho, AFP/Scanpix nuotr.

P. Marinho vilkėjo vientisą juodos spalvos maudomąjį kostiumėlį ir besiplaikstantį gėlėmis margintą apsiaustą. Šįmet kūrybos gerbėjus nustebinti netikėtai pasirinktu modeliu mados namai „A.Z Araujo“ nusprendė ne veltui – jie švenčia 10 m. sukaktį mados pasaulyje. Tokiu pasirinkimu norėta parodyti, kad stilingai gali atrodyti bet kokios figūros moteris, svarbiausia, kad tai, ką ji vilki, tiktų ir patiktų.

„A.Z Araujo“ pristatymas