Regis, viskas turi būti laiku: pagimdyti ir užauginti vaikus, sulaukti anūkų, proanūkių, ramiai išeiti iš gyvenimo. Tačiau Didysis gyvenimo planuotojas viską supainioja. Ir tik nuo mūsų vertinimo priklauso, kaip priimsime įvykius.

JAV gyvenanti Swales šeima irgi turėjo pasirinkimą: vaikščioti apie sergančią mamą ant pirštų galiukų ir kiekvieną akimirką būti pasiruošus pačiam blogiausiam - jos išėjimui.

Tačiau šeima pasielgė kitaip: seserys Jodie, Sarah ir Kaylie Swales nusprendė paankstinti vestuves porą savaičių ir susituokti tą pačią dieną, kad jų mama Becky galėtų dalyvauti šventėje, pranešė Fox News. Ketverius metus su vėžiu kovojusios moters sveikata vis labiau silpo.

Becky troškimas išsipildė – prieš mirtį ji išvydo dukterų vestuves ir savo vyrą Otisą, vedantį jas prie altoriaus. Silpnutė ir palaužta ligos moteris ceremoniją stebėjo bažnyčioje, sėdėdama pirmoje eilėje. Ją palaikė mylintis vyras.

Taigi mamos noras pamatyti laimingas savo dukteris išsipildė. Tačiau jau kitą dieną, praėjus 12 valandų po tuoktuvių, moters gyvybė užgeso.

Ji mirė laiminga, gavusi pačią brangiausią dovaną - šeimos rūpestį, susiklausymą, sutarimą ir meilę.

Graudu, bet drauge ir kažkaip kilnu bei šviesu.