Taikydama gudrybes, patikrintas ne vienos kartos gražuolių, ilgiau išsaugosi jaunystę ir sveiką odą.

Kad virškinimo sistema būtų sveika, o žarnynas švarus, kas rytą tuščiu skrandžiu suvalgyk 1 valg. šaukštą linų sėmenų, kruopščiai jas sukramtydama ir užgerdama vandeniu. Sklandus virškinimo sistemos darbas iškart atsispindės odoje: išnyks smulkūs uždegimo židiniai, paraudimai, per didelis riebaluotumas, pagerės veido oda. Kad būtų patogiau, sėmenis gali sumalti kavamale. Kadangi linai pasižymi stipria tulžį varančia savybe, būk atsargi, ypač jei tulžies pūslėje turi akmenų.

Kasdien suvalgyk saują mėgstamų riešutų. Po mėnesio rezultatas tiesiogine prasme atsispindės tavo veide. Visuose riešutuose yra daug nesočiųjų riebalų rūgščių, kurios labai pagerina plaukų, odos ir nagų būklę ir net sumažina PMS simptomus!

Vaistinėje įsigyk vitamino E kapsulių ir buteliuką glicerino. Pasigamink mišinį iš 30 ml glicerino ir 10 kapsulių. Šį mišinį naudok vakare – išsitepk juo nuvalytą veidą likus 2 valandoms iki miego. Perteklių sugerk popierine servetėle.

Atjauninti kūno odą ir įveikti celiulitą padės druskos šveitiklis. Pasigamink jį prieš pat procedūrą vonioje ar duše. Lygiomis dalimis sumaišyk akmens druską su grietine. Išsimaudžiusi sukamaisiais judesiais ištrink visą kūną šiuo šveitikliu, po to nuplauk.

Įsigyk tokią vertingą grožio priemonę, kaip burnočio aliejus (galima nusipirkti vaistinėse), kuriame yra didelis kiekis skvaleno. Ši stebuklinga priemonė beveik 100 proc. įsigeria į odą ir gali išlyginti net gilias raukšles, ji jaunina ir patempia veido ir kūno odą. Nors šis aliejus brangus, jo poveikis stulbinamas.
Reguliariai darydama išvardytas procedūras galėsi ilgus metus džiaugtis puikia savijauta ir gražia išvaizda. Kas žino, gal kažkada šiomis gudrybėmis pasidalinsi su savo anūkėmis.