Ateinančių metų simboliui – ugninei beždžionei – patinka visa, kas traukia akį, kelia smalsumą, yra ryšku ir drąsu. Ypač geranoriška ji bus tiems, kas nepabijos parodyti kūrybinių gebėjimų. Pačių rankomis pasigaminta apyrankė, kaklo papuošalas ar auskarai – mažytis Naujųjų vakaro talismanas.

"Weekend Max Mara", gamintojo nuotr.

"Emporio Armani", gamintojo nuotr.

Sakoma, kad pinigus padeda privilioti raudona piniginė, ateinančiais metais pasirūpinti tokia tikrai verta, nes raudona turėtų ypač traukti sėkmę, juk tai 2016 m. spalva. Sėkmę vilios ir įvairūs ugniniai atspalviai, nuo oranžinių iki intensyvių raudonų. Toms, kurios Naujųjų sutikimui išdrįs pasipuošti raudona suknele, ugninė beždžionė bus palanki ir dosni.

"Max Mara", gamintojo nuotr.

Suknelės: "Marks & Spencer" (1,2,3) ir "S Max Mara", gamintojo nuotr.

Suknelės iš asos.com - Ltd, gamintojo nuotr.

Taip pat beždžionė itin mėgsta blizgesį, todėl Naujųjų vakarėliui puikiai tiks ir žėrintys drabužiai. Tai gali būti žvyneliais siuvinėta suknelė, blizgantis švarkas, žvilgančio aksomo suknia ar blizgaus metallic efekto drabužiai. Jei rasite apdarą, siuvinėtą brangiųjų akmenų imitacijomis, nedvejodama juo ir puoškitės, šį kartą blizgesio per daug tikrai nebus. Vis dėlto vietoje sidabro verčiau rinktis auksą, jis ugninei beždžionei patinka labiau.

Vida Press nuotr.

"Max Mara", gamintojo nuotr.

"Mark & Spencer" nuotr. gamintojo nuotr.

Suknelės iš asos.com - Ltd, gamintojo nuotr.

Aksesuarai: "Marks & Spencer", "Stella McCartney", asos.com - Ltd