Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Kuklioji, žiniasklaidos dėmesiu pernelyg nesidžiaugianti ir itin nuo jos savo asmeninį gyvenimą slepianti (na, jai tai sunkiai pavyksta) aktorė visus seniau sugebėdavo priblokšti ganėtinai atviromis suknelėmis. Kristen Stewart figūra liekna, o kojos ilgos lyg smilgos, tad toks įvaizdis jai labai tinka. Daugelis įvaizdžio specialistų giria ir jos įgimtą vampyrišką baltumą. 

Kirsten stilius garsėja ir tuo, kad ji privengia aksesuarų, o tiksliau, renkasi juos itin reikliai ir stengiasi nepadauginti  geriau vienas efektingas papuošalas, negu daug blizgučių. Ir už tai jauna mergina dažnai yra giriama stilistų. 20082010 metais darytose nuotraukose aktorė atrodo tvarkingai, stilingai, jai žavesio suteikia ilgi banguoti plaukai

Tačiau kas Kristen Stewart pasidarė pastaruoju metu? Kiekvieną kartą, kai ją įamžina fotografai, ji atrodo vis blogiau. Netvarkinga plaukų kupeta, išsitaršę drabužiai, nešvari avalynė... Kodėl aktorė tapo tokia nevalyva? Kalbama, kad dėl to kaltas buvęs jos mylimasis Robertas Pattinsonas, kurio ji dar negali išmesti iš širdies. 

Kristen laižosi žaizdas, o Robertas vienam žurnalui atskleidė: skaudžios išdavystės nuoskaudos jau išnyko, širdies žaizdas jis išsigydė ir gyvena toliau. Laukdamas tos vienintelės. „Žinote, visi darome klaidų, paslystame, įklimpstame į abejotinus reikalus. Mes tiesiog jauni žmonės... tai normalu! Stebiuosi, kodėl visuomenė tuo domisi. Taip, Kristen mane įskaudino (porelė draugavo nuo susipažinimo filmavimo aikštelėje, o jų skyrybų skandalas įvyko 2012-ųjų liepą, kai Robertas sužinojo apie jos išdavystę su vedusiu režisieriumi Rupertu Sandersu), tačiau kas iš jūsų nėra patyręs kažko panašaus?“, – žurnalistams pasakojo Robertas Pattinsonas.

Jūsų dėmesiui – nuotraukų galerijoje, kurioje matosi, kaip keitėsi Kristen Stewart įvaizdis.

2015 metai

Nuotr. Vida Press

2014 metai

Nuotr. Vida Press

2013 metai

Nuotr. Vida Press

2012 metai

Nuotr. Vida Press

2011 metai

Nuotr. Vida Press

2010 metai

Nuotr. Vida Press

2009 metai

Nuotr. Vida Press

2008 metai

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press