Veido priežiūros taisykles žinau: vakare būtinai nuvalyti, perbraukti toniku, paskui patepti naktiniu kremu. Kokį kartą per savaitę užsidėti kaukę (dažnai randu priežasčių nukelti į kitą savaitę) arba nušveisti odą šveitikliu ir taip ją atgaivinti.

Su kūnu darau panašiai. Dažniausiai pamirštu po dušo patepti kremu, tačiau kartą per dvi savaites būtinai pašlifuoju odą šveitikliais - kavos arba cukraus. Apie cukraus, kavos ir braškių šveitiklius rašėme ČIA.

Obettačiaukadangi man absoliuti cukraligė, labai mėgstu cukruotas priemones (ne tik marmeladinius saldainius ir guminukų lentynas didžiuosiuose kino teatruose), tai pateikiu dar porą CUKRAUS šveitiklių receptų:

CUKRAUS IR GRIETINĖS ŠVEITIKLIS
Reikės: 3-4 šaukštų smulkaus cukraus, 2-3 šaukštų grietinės, 2 šaukštų aviečių.
Paruošimas.
Visus ingredientus sutrinkite dubenėlyje. Avietes galite imti ir šaldytas (čia žiemos metu), nes jos išsaugo savo naudingas savybes. Šitą šveitiklio tyrę tepkite ant odos, pamasažuokite sukamaisiais judesiais ir laikykite 5-10 minučių, o paskui nusiprauskite po šilta dušo srove.

CUKRAUS IR BULVIŲ SULČIŲ ŠVEITIKLIS
Reikės: 4 šaukštų cukraus, 1 vidutinės bulvės, 1 kiaušinio trynio.
Gaminimas.
Bulvę nuskuskite ir sutarkuokite smulkia trintuve, nusunkite. Į tas sultis dėkite trynį bei cukrų, gerai išmaišykite. Šveitikliu pamasažuokite kūną sukamaisiais judesiais, palaikykite 5 minutes ir nusiprauskite.

Kokios jūsų gražios odos taisyklės? 8 valandų miegas? Grūdinimasis? Nevartojate kosmetikos? O gal nuolat gaivinate odą specialiu terminiu vandeniu?

Skelbiame KONKURSĄ! Pasidalinkite savo auksinėmis gražios odos taisyklėmis komentaruose. Burtų keliu išrinksime 10 laimėtojų, kurioms padovanosime modernią priemonę - duše naudojamą kūno losjoną NIVEA IN-SHOWER.

Jis naudojamas tiesiog duše ant drėgnos, nupraustos odos. Nuskalaukite ir mėgaukitės švelnios šilkinės odos pojūčiu dar prieš išeidama iš dušo. Be to, galite iš karto ir rengtis, nereikia laukti, kol oda nebebus riebi.

Net neabejojame, kad ši priemonė bus dar vienas žingsnelis, kuris puoselės jūsų odos grožį bei taupys laiką.

Jūsų pasisakymų apie savo odos gražinimą (rašykite komentaruose) laukiame iki rugpjūčio 4 dienos. Konkurso nugalėtojų sąrašą paskelbsime rugpjūčio 5 dieną.