Tokijuje buvo atlikta apklausa, kurios rezultatai daug ką nustebins. Griebkite užrašų knygeles – ši informacija tikrai gali praversti.

Viskas prasideda nuo glamonių

Bučiniai dar niekada niekam nepakenkė. Iš tiesų, būtent tai daugumą paskatina atsiduoti sekso malonumams. 57 procentai vyrų ir 48 procentai moterų teigia, kad mėgstamiausia sekso preliudijos forma – bučiniai

Kokia geriausia vieta tokiai seksualinei stimuliacijai? Panašu, kad kaklas. 62 procentai moterų ir 40 procentų vyrų kaip mėgstamiausią erogeninę zoną nurodo būtent kaklą.

Visi vyrai sutinka...

Nedažnai rasi apklausų duomenis, kai kokiu nors klausimu sutampa absoliučiai visų stipriosios lyties atstovų nuomonė. Tačiau juose tikrai klausiama ne apie „stogą nuraunantį“ seksą. O štai minėtoje apklausoje dalyvavę vyrai vienbalsiai sutarė, kad seksas tampa išskirtiniu, kai partnerės „iš tikrųjų įsitraukia į jį“. Šiai nuomonei pritaria ir 55 procentai dailiosios lyties atstovių. Žinoma, „įsitraukimas“ skirtingiems žmonėms gali reikšti skirtingus dalykus – galbūt naujos pozos išbandymą, žodinį grįžtamąjį ryšį ar sutikimą žaisti vaidmenų žaidimus. Bet kokiu atveju, geriausia kiekvienam pasikalbėti su antrąja puse apie tai, ko judu ieškote.

Seksas įtampai sumažinti?

Žinoma, seksas ne visada yra fizinio poreikio lytiniam aktui pasekmė. 45 procentai moterų teigia, kad užsiima seksu tuomet, kai jaučiasi liūdnos ar įsitempusios. Įdomu tai, kad vos penki procentai moterų teigia lytinio akto metu su savo partneriu pasiekiančios intymumą. Kalbant apie stipriąją lytį, liūdnumo akimirką fizinio suartėjimo siekia tik 18 procentų, tačiau jausdami įtampą – net 85 procentai.