Bet štai vienas populiarius vokiečių pažinčių portalas atliko apklausą, norėdamas išsiaiškinti, kokių profesijų vyrus europietės moterys norėtų matyti kaip savo gyvenimo partnerius ar meilužius.

Ir štai - tadaaaam! Didžiųjų Europos miestų gyventojos pirmenybę teikia teisininkams ir architektams - už juos balsavo 25 procentai apklausoje dalyvavusių moterų.

Gydytojai bei inžinieriai užima antrąją vietą patraukliausių vyrų sąraše - jiems atiteko 22 procentai moterų balsų.

18 procentai apklaustųjų mielai pasirinktų menininką arba mokslininką, o kiek mažiau - 17 proc. moterų - atkreiptų dėmesį į žurnalistą, reklamos ar rinkodaros specialistą.

Uniformuoti vyrai, pavyzdžiui, policininkai arba orlaivių pilotai, krito į akį vos 13 procentų dailiosios lyties atstovių, o prestižinius bankininkus „myli" tik 10 procentų.

Dauguma moterų dar prisipažino, kad nenorėtų susitikinėti su laisvai samdomu darbuotoju arba individualios įmonės savininku; pirma, tai reiškia ekonominį nestabilumą, antra - nenormuotą darbo dieną ir trečia - tokie žmonės nesugeba atsipalaiduoti bei negalvoti apie darbą netgi namuose ar atostogų metu...