Kodėl taip nutiko, kad pilka pelytė apipilta dėmesiu ir šiluma, o seksualumo bombas sprogdinanti gražuolė niekaip neranda ilgalaikio partnerio, kuris būtų pasiryžęs jai pakloti visą pasaulį po kojomis. Gali būti, kad tokia moteris neatitinka kelių kriterijų, kurie vyrus varo iš proto. 

Vyriškąją lyti lyg magnetas traukia moterys, kurios yra laimingos. Čia kalbame ne apie dirbtinę šypseną, kurią spaudžiate kiekvieną kartą, kai sutinkate mažai pažįstamus žmones. Tai tikri jausmai, emocijos, džiaugsmas. Svarbiausia sąlyga  moteris turi būti laiminga ir su savo mylimuoju, ir be jo. Jam malonu stebėti, kai jo antroji pusė spinduliuoja geromis emocijomis, dalinasi pozityviomis naujienomis, nekelia įtampos ir nekursto pykčio laužo. 

Psichologinėje knygoje „Kodėl vyrai veda kales?“ teigiama, kad vyro iššūkis nėra „Ar galiu su ja permiegoti?“. Tikrasis iššūkis turėtų būti  „Ar galiu patraukti ir išlaikyti jos dėmesį?“ Stiprioji lytis iš prigimties yra kovotojai, jiems būtina pasikankinti ir įdėti pastangų, kad pasiektų moters širdį ir jausmus. Mažai džiaugsmo teikia moteris, kuri pati kabinasi ant kaklo ir nepalieka jokio azarto. Taigi, vyrus rimtiems santykiams traukia tos moterys, dėl kurių reikia kovoti

Stiprioji lytis žavisi tomis moterimis, kurios yra įsimintinos. Juk pasitinkame pagal išvaizdą, o išlydime pagal protą, tad pirmasis jūsų susitikimas gali būti lemiamas. Nors daugėja natūralisčių, manančių, kad tik vidinis grožis glosto vyro širdį, tačiau jam svarbu, kad atrodytum tvarkingai, būtum dailiai apsirengusi. Vyras gali įsiminti tavo ryškiai raudonas lūpas, nepriekaištingai suderintą aprangą, lyg saldainiukai blizgius nagus. Palikti neišdildomą įspūdį padės ir neverbalinė kalba: kūno judesiai, gestai, akys. 

Nuotr. Shutterstock

Nors flirtui ir neįpareigojantiems santykiams vyrai dažnai susiranda tuštutes, tačiau įsimyli išmintingas ir protingas moteris. Taip, smagu šalia savęs matyti įspūdingo grožio moterį, tačiau su žmona kartu reikės planuoti ateitį, bendrauti kiekvieną dieną. Kas norėtų, kad intelektualūs pokalbiai būtų užbaigiami akių klapsėjimu? Aišku, retas vyras puls tikrinti jūsų universiteto baigimo diplomą, jiems daug svarbiau bendras požiūris į gyvenimą, vertybės, noras tobulėti. Svarbu, kad antroji pusė būtų komunikabili, supratinga, elegantiška, išmanytų nūdienos aktualijas.  

Kiekvienas vyras žino, kad gali susirasti moterį, kuri bus patenkinta, stengdamasi įtikti jam. Tačiau juos daug labiau domina tos, kurioms rūpi ir jų pačių poreikiai. Nereikia painioti savo partnerio su vaiku, protinga moteris jam duos laisvės. Vyras tikisi, kad šalia jo esanti dama bus lygiavertė partnerė.