Daugelis vyrų įvardija labai panašias savybes, už ką myli savo žmonas. Vienišiai taip pat įsivaizduoja, kaip turėtų atrodyti tobula žmona, kokios charakterio ir išvaizdos savybėmis ji turėtų pasižymėti. Pasirodo, vien grožio tikrai neužteks. Stiprioji lytis šalia savęs nori moters, kuri būtų ir geriausia draugė bei patikima partnerė.

Tobula žmona besąlygiškai myli savo vyrą

Tai svarbiausia ir vyrams, ir moterims. Jei šalia yra žmogus, kuris visa širdimi atsidavęs, ir jis sulaukia tokios pat partnerio meilės, pora bus stipri lyg geležis. Nuoširdus atsidavimas, rūpestis, nesavanaudiškumas tai yra tikrosios meilės apraiškos.

Kodėl jaunų barakudų ir pagyvenusių diedukų santykiai užtrunka tik metus ar kitus? Paprasta tokiuose santykiuose net nekvepia meile ir atsidavimu. Aistra turtams, gerai reputacijai, prestižui veda tik į vieną pusę teismo salę, kurioje išsidalinama tai, kas sukaupta šeimoje.

Tobula žmona visada atrodo graži

Tikriausiai sutiksite, kad grožis labai svarbus, ypač pirmomis pažinties minutėmis, kai būtent tai ir nulemia: šis žmogus jus sudomino ar ne. Vyrai myli akimis ir jiems labai svarbu, kad jų žmonos būtų dailiai apsirengusios, rūpintųsi savo išvaizda.

Tiems, kurie garsiai šaukia, kad svarbiausia vidinis grožis, turime atsakymą: visada susivėlusi, su chalatu po namus šliaužiojanti būtybė, kuri viską nurašo sunkiam gyvenimui, gali atbaidyti net ir patį dvasingiausią vyrą. Pripažinkite, moteris iš prigimties yra estetiška būtybė, todėl vyras ją nori matyti pasitempusią.

Tobula žmona turi savo nuomonę

Jei manote, kad tobula žmona tik paklusniai linksi galva, sutikdama su kiekvienu vyro ištartu žodžiu, labai klystate. Šiuolaikinės moterys yra išsilavinusios, inteligentiškos, puikiai žino, ko nori iš gyvenimo, ir visada išsako savo nuomonę.

Vyras nori būti šalia moters, kuri gali pati priimti sprendimus, vadovauti šeimai, išspręsti sunkias situacijas. Didžiakrūtė šviesiaplaukė gražiai atrodo sapnuose, tačiau normalus vyras šeimoje nori bendrauti su sau lygiu žmogumi.

Tobula žmona gerai sutaria su vyro šeima ir draugais

Sakoma, kad vyras pasąmonintai renkasi žmoną, kuri būtų panaši į jo mamą. Gali būti, kad šiame pasakyme yra labai nemažai tiesos. Dauguma nori, kad jų mylimosios lengvai įsilietų į draugų kompaniją, patiktų tėvams ir artimiesiems. Koks protingas vyras norės stovėti tarp dviejų ugnių ir nuolatos jausti, kad turi palaikyti vieną ar kitą pusę?

Tobula žmona gerbia savo vyrą

Vyras nori jausti, kad žmona jį besąlygiškai palaiko ir gerbia. Gudrumu pasižyminti moteris niekada neapkalbinės savo vyro, jo nekritikuos. Ji mylimąjį palaikys, skatins, išklausys, ką jis sako. Tikriausiai nereikia sakyti, kad būtent dėl pagarbos trūkumo išyra daugiausiai šeimų...

Tobula žmona yra seksuali gundytoja

Kiekvienas vyras svajoja apie seksualią, truputėlį ištvirkusią gundytoją savo miegamajame, kuri už jo ribų virsta elegantiška, rafinuota dama.

Tobula žmona moka skaniai gaminti maistą

Gali būti, kad feministės šoks piestu, kad koks čia akmens amžiaus stereotipas, tačiau akivaizdu, jog vyrai mėgsta skaniai pavalgyti. Aišku, dėl to nebūtina idealiai išmanyti visas virtuvės paslaptis, užteks truputėlį gudrumo. Šiuolaikinė moteris neturi laiko kasdien suktis aplink puodus, tad valgymą galima paversti ir smagia pramoga, jei kartais pavakarieniausite kavinėse ar restoranuose. Kai vyrui norėsite surengti tikrą skrandžio puotą, pasiūlykite papietauti pas uošvius (mamos jiems visada išliks geriausiomis kulinarėmis).

Tobula žmona yra supratinga ir išklausanti

Ši taisyklė galioja ir vyrams, ir moterims. Ilgai klausytis kito žmogaus monologo niekas iš mūsų nenori, bendravime svarbiausia abipusis ryšis ir supratingumas.

include '/www/htdocs/delfi/includes/apie/newsletter/subscribe-box.inc' ?>