1. Draugė

Ką reiškia moteriai būti drauge savo vyrui? Vadinasi, kai reikia apsimauni sportinius batelius, apsivelki kelnes ir padedi vyrui išstumti jo mašiną iš garažo. Kai reikia, pridengi savo vyrą, sėdi su juo kartu ant suoliuko ir, galbūt, net geri kartu alų. Jeigu reikia, išsitepi. Tu elgiesi kaip draugas, kuriuo galima pasikliauti, kuris padės, kuris supras, patars verslo reikaluose ar karjeroje. Kitaip tariant, turi būti draugė, tikra bičiulė, su kuria galima eiti net į žvalgybą. Nepamiršk to.

2. Mūza

Tai kitas tavo pavidalas – kažkas lengvo, plevenančio, įkvepiančio ir labai moteriško. Šiame vaidmenyje tu esi gležna, pažeidžiama, tarsi nusileidusi iš dangaus, ir visada besižavinti savo vyru mūza. Šiame vaidmenyje tu net renkiesi kitokius drabužius – tai romantiški apdarai, tokie kaip plevenančios suknelės, nėrinių palaidinės, lengvi sijonai ir panašiai. Tu organizuoji romantiškus vakarus, vakarienes su vynu žvakių šviesoje ir taip toliau. Esi mūza, kuri vertina vyrą, stipriai jaučia jį ir stumia jį pirmyn.

3. Meilužė

Tai flirtas su savo vyru ir daug sekso. Kad ir kiek metų jūs būtumėte kartu – penkerius ar septynerius – vistiek turi su juo flirtuoti. Net kai sulauksi penkiasdešimties ar šešiasdešimties, vistiek teks su juo flirtuoti. Tai „eime į miegamą“, „aš užkaitusi“, „noriu tavęs“. Tu siunti jam dviprasmiškas žinutes, kai jis darbe. Arba įdedi savo kelnaites į jo švarko kišenę. Tereikia pasitelkti fantaziją.

Paprastai vieno pavidalo vyrams nepakanka, kartais neužtenka ir dviejų.

Taigi, prisimink, turi būti viskas kartu: draugė, mūza, meilužė. Šis derinys viename ir yra ideali moteris. Paprastai vieno pavidalo vyrams nepakanka, kartais neužtenka ir dviejų. Vyrai išeina pas kitas moteris, jeigu jo dama yra draugė ir mūza, tačiau ne meilužė. Arba draugė ir meilužė, tačiau nesugeba įkvėpti. Nes meilužė yra tik meilužė. Draugė – tik draugė, o mūza – tik mūza.

Dar vienas svarbus momentas – atmosfera. Tu sukuri savo vyrui atmosferą, organizuoji kažkokius renginius, jo laisvalaikį, sugalvoji pramogas. Darai viską, kad jis atsipalaiduotų, mėgautųsi ir vis daugiau uždirbtų. Nes tu sudarai tam sąlygas. Nemažiau svarbu ir tai, kaip savo vyrą pateiki aplinkiniams. Nes tu esi pagrindinė savo vyro viešųjų ryšių specialistė. Tu juo žaviesi visą gyvenimą, teiki pirmenybę jam kitų vyrų atžvilgiu, pasakoji apie jį savo pažįstamiems. Patikėk, jis visa tai girdi ir mato. Tai papildomas palaikymas jam.

Štai ir visos taisyklės, kurios padės tau visada išlikti geidžiama, nesvarbu kiek metų esate kartu – penkerius ar keturiasdešimt penkerius. Tai neturi jokios reikšmės.