Tą pasiteisinimą, jog šalia nėra partnerio, galėtume pratęsti: man reikia stipresnio už mane vyro, aš esu per daug stipri, vėjo pamušalų man nereikia, nemoku būti ta kvaila višta ir tupinėti aplink vyrą, esu tiesmuka, rėžiu viską tiesiai, nepatinka flirtas, net nemoku tai daryti... Kam tie žaidimai? Gyvenimas yra ir taip sudėtingas, tad kodėl jį dar labiau apsunkinti?

Tokios moterys dažnai yra lyderės, santykiuose jos vadovauja vyrui. Stipraus ir lygiaverčio nesuranda, o labiausiai traukia švelnius, romius kaip avinėlis, vyrus, dažnai neryžtingus, itin prieraišius. O tokių gerbti stipri moteris negali.

Todėl ir susidaro užburtas ratas: yra stipri, ieško stipraus, o pritraukia lepšius, kuriuos yra lengviau valdyti.

O jei jau atsiranda stipresnis vyras, tai tuoj kyla ambicijų karas ir konkurencija: kuris gudresnis ir tvirtesnis...

Ir tos stiprios moterys dažnai yra vienos (nors ne vienišos). Kodėl?

Kad pačios suvoktumėte, ar taip ir jums yra, kad niekaip nesutinkate tinkamo gyvenimo palydovo, atlikite testą apie moterišką ir vyrišką energiją.

Užsimerkite ir įsivaizduokite, kad prieš akis - jūsų portretas, o rankose - dažai ir teptukai. O spalvų, beje, tiktai dvi: raudona ir balta. Mintyse nuspalvinkite savo atvaizdą ir nustatykite, kokios spalvos drobėje yra daugiau.

Šifruotė: balta spalva priskiriama vyriškam pradui, o raudona - moteriškam.

Kad sukurtumėte harmoningus santykius, būtina tos spalvų santykis: 75 proc. moteriškos energijos ir 25 proc. - vyriškos. Kuo daugiau baltos spalvos jūsų įsivaizduojamame portrete, tuo sudėtingiau klostysis jūsų santykiai, tuo komplikuotesnės bus mylimojo paieškos.

Moterys, kuriose vyrauja vyriška energija, dažniausiai pritraukia vyrus, kurie nesugeba pasiekti konkrečių tikslų gyvenime. O tokio ryšio pasekmė - nusivylimas ir vienatvė.

Taigi stiprios moterys dažnai yra taip vadinamosios vyriškos moterys - logiškos, pragmatiškos, valdingos, ryžtingos, greitos orientacijos, ištvermingos. O reikėtų savyje pažadintį moterį, bėgančią su vilkais...