Nepaleidi telefono iš rankų, nuolat tikrini el. pašto dėžutę ir liūdnai klausinėji draugių, kodėl jis tavęs nekviečia į antrą pasimatymą. Tuomet prie vyno taurės mergaitiškame ratelyje prasideda kalbos, kad visi jie vienodi, visi kiaulės ir t.t. O kas belieka?

Tačiau mes moterys, niekada nepasiduodame. Apklausėme vyrus, dėl kokių priežasčių šie neapsireiškia po pirmojo pasimatymo. Ir sulaukėme štai tokių atsakymų:

Per lengvai pasiekiama
Vyrai geidžia prieinamų, bet nepasiekiamų, paslaptingų moterų. Sudėtinga suprasti, bet vyrams patinka pakovoti, bet suvokti, kad kovos pabaigoje jie bus apdovanoti. Todėl jei pasirodei per lengvai prieinama, jam gali atšokti noras tave kadrinti toliau. Jam tiesiog neįdomus toks žaidimas. Be to, pasirodo, dauguma vaikinų raudonai apsirengusias moteris įvardino „lengvai prieinamomis".

Jūs nesate seksualiai suderinami
Apie tai vyrai gali nuspręsti ir be fizinio suartėjimo. Galbūt jis nepajuto ugnelės, tos seksualinės chemijos, kuri jį trauktų prie jūsų it meškiną prie medaus statinės. Dar viena iš įvardijamų priežasčių buvo moters minkštumas arba kietumas (charakterio prasme), kuris jo nežavi. Žinoma, svarbi ir išvaizda. Jei prieš susitikdami virtualioje erdvėje apsikeitėte nuotraukomis, kurioje tu nudailinta fotoshopu, o realybėje atrodai visai kitaip, nenustebk, kad jis gali nusivilti. Juk visi turime savąjį grožio etalono suvokimą.

Jis mano, kad jums nepatiko
Jei tu pasimatymo metu neparodei susidomėjimo, vyras gali tiesiog neišdrįsti tau paskambinti, bijodamas atmetimo reakcijos. Todėl, jei jis tau patinka, leisk jam tai suprasti subtiliomis užuominomis, tačiau nevaidink ledo karalienės. Juk jis turi jausti, kad ir tu šiek tiek tirpsti dėl jo...

Jam neįdomu su tavimi kalbėtis
Natūralu, jog per pirmąjį pasimatymą jaudinamės, o tuomet visokių kliurkų pridarome. Vienos kalba neužsičiaupdamos, o kitos tyli lyg mietą prarijusios. Jeigu jam neįdomu su tavimi kalbėtis arba kalba tik vienas žmogus, vargu ar gali tikėtis, jog jis tau paskambins. Dar vienas vyrukų įvardintas minusas - merginos vis dažniau keikiasi, net pirmojo pasimatymo metu...

Jūsų humoro jausmas ir interesai nesuderinami
Jeigu pokalbio metu jūs neatradote bendrų interesų ar net atvirkščiai - jie kardinaliai išsiskyrė, nėra tikslo susitikti antrą kartą. Pirmųjų pasimatymų metu vertėtų vengti tokių temų kaip politika, religija ar šeima, vaikų auklėjimas. Taip pat juokauti reikėtų atsargiau, netyčia gali ir įžeisti.

Jūs buvote per daug kritiška
Yra didelis skirtumas tarp žaismingo erzinimo ir per didelės kritikos. Pirmojo pasimatymo metu moteris neturėtų kritikuoti vyro išvaizdos, maisto ar gėrimo pasirinkimo, manierų ar jo darbo. Tai darant tikrai nesunku peržengti pavojingą liniją, kadangi nepažįstant žmogaus, negali žinoti, kaip jis reaguoja į pastabas - nusijuokia ar įsižeidžia.

Pasirodei nehigieniška
Kai kuriems vaikinams nerūpi tai, kad ant veido želia trečios dienos barzdelė ar tądien nebuvo duše. Tačiau merginų apsileidimo požymius jie pastebi kaip mat. Vyrai prasitarė, kad pamatę neskustas merginos pažastis ar kojas, nebegalėjo susikoncentruoti į teigiamus jos bruožus, todėl antrą kartą į pasimatymą nekvietė.

Esi jam per stipri moteris
Jei atvirai demonstruoji savo valdingumą ir gyvenimo kredo „Aš galiu pati!", vyras gali išsigąsti. Ne paslaptis, kad dauguma vyrų bijo stiprių moterų, kurios yra protingos, savarankiškos ir gali savimi pasirūpinti. Jei tokia esi, nepamiršk šiek tiek vietos palikti moteriškumui - leisk vyrui praleisti tave pro duris ar pristumti kėdę. Kai kurie vyrai vis dar tikisi surasti moterį, kuri būtų namų šeimininkė, o karjerą paaukotų vardan vaikų būrio. Jeigu tau toks šeimos modelis nepriimtinas, kodėl vis dar lauki jo skambučio?

Normalu, kad tikimės patikti ir tikti, bet kartais reikia gerai apgalvoti visą pasimatymo eigą. Gal tu tikrai kažką ne taip padarei, o gal tiesiog jis ne tau, jei nesugebėjo tinkamai tavęs įvertinti? Kad ir kaip bebūtų, vieną dieną vis tiek atrasi tą, po kurio pirmųjų pasimatymų daugiau nebebus :)