Dvyniai yra nepaprastai įvairiapusiški, nenuspėjami. Kartais netgi patys sau. Tačiau tai ir baugina. Reikia turėti išties daug drąsos norint nerti stačia galva į Dvynių taip trokštamą nepažintų nuotykių pasaulį.

Jų diplomatija, gebėjimas bendrauti su žmonėmis nepalieka abejingų. Tai linksmas, jaunatviškas, romantiškas, patrauklus Zodiako ženklas, kuris moka džiaugtis gyvenimu. Greitai susidraugauja, turi daug talentų. Nieko stebėtino, kad Dvyniai niekada gyvenime nestokoja gerbėjų ir turi simpatijų. Tik kai kurie žavisi iš tolo...

Jei esate nuoboda, su Dvyniais jums nebus pakeliui. Ypatingai, jei kalba sukasi apie seksualinę sferą. Dvyniai mėgsta eksperimentuoti ir išbandyti įvairius fetišus. Juos sunku šokiruoti ar išgąsdinti. Užtat kitiems būti su Dvyniais neretai pristinga drąsos. Tačiau jie nėra agresyvūs ar linkę dominuoti, todėl dažniausiai leidžia pasireikšti savo partneriui.

Dvyniai mėgsta naujus ir nepažintus pojūčius, jų fantazijų pasaulis yra turtingas, o temperamentas - aistringas. Jie nuostabūs meilužiai tada, kai jaučia partnerio meilę.

Tačiau, jei norėsite suvilioti Dvynį, turite būti intelektualiai pasikaustęs. Nes šio Zodiako ženklo atstovai negali pakęsti neapsiskaičiusių žmonių, su kuriais jie nesivargintų kalbėti net apie orą. Dvynius jaudina partnerio protiniai sugebėjimai, todėl jei šis yra žemesnio intelekto, bendravimas su šiuo Zodiako ženklu gali prilygti rimtam iššūkiui.

Įsiutintas Dvynys gali paleisti į jus lėkštę ar dar pavojingesnį buities daiktą. Tačiau net ir pačius didžiausius šeimyninius konfliktus šio zodiako ženklo atstovai moka greitai pamiršti.