Tinkamai susikurti anketą pažinčių svetainėje nėra sudėtinga. Yra daugybė patarimų ką ir kaip apie save rašyti, kad pelnytum dėmesį virtualioje erdvėje. Tačiau svarbu žinoti ko nederėtų rašyti. Kai kurie žodžiai gali sugadinti visą tobulai paruoštą anketą ir atbaidyti gerbėjus. Taigi, jei rasi bent vieną iš šių frazių savo anketoje - tučtuojau ištrink!

Aš nekenčiu kalbėti apie save" arba "Aš negaliu apibūdinti savęs trim žodžiais!

Pirmasis teiginys praneša apie tavo jaučiamą nesaugumą ir perdėtą kuklumą, o antrasis - pasipūtimą ir perdėtai gerą nuomonę apie save. Net jeigu tai nėra tiesa, venkite tokių pasisakymų. Tokiu atveju geriau parašyti tris banalius apibūdinimus, negu sudaryti klaidingą įvaizdį.

„Domiuosi futbolu, gaminu labai skaniai, o prieš miegą mėgstu lyginti drabužius“

Melo trumpos kojos, todėl jokiais būdais nerašyk apie save melagingos informacijos. Pažinčių svetainėje tikimasi susirasti antrą pusę. Jei tas žmogus tau parašė tik remdamasis tavo melaginga informacija, tai kaži, ar tu iš tiesų jį sužavėsi. Būk savimi ir ieškok, kam patiksi tokia kokia esi.

„Ieškau protingo, turtingo, nesmurtaujančio, paslaugaus, gražaus vyro“

Per daug reikalavimų, net šauniausią vyrą privers pasijusti neramiai, todėl jis neparašys, nes manys neatitiksiantis tavo reikalavimų. Jei vyras skaito tavo „ko noriu iš pasakų princo“ sąrašą, jis turėtų rasti ne daugiau nei tris realistiškus tavo atrankos kriterijus.

Esu atvira tik gerai pažįstamiems žmonėms

Virtualus vaikino ieškojimas savaime yra iššūkis, tai kam viską dar labiau apsunkinti? Jei esate drovi, kitiems nereikia to žinoti, kol nesusitinkate gyvai. Tokie savęs apibūdinimai sukuria atsiskyrėlės įvaizdį.

„Ieškau žmogaus, kuriam atiduočiau visą savo širdį, ir elgčiausi lyg su karaliumi

Jūs nustebtumėte sužinojusi, kiek moterų griebiasi tokios meilikavimo taktikos. Tačiau tai labiau primena maldavimą tapti jūsų antrąją puse. Vyrus gąsdina vien užuominos apie meilę, todėl jums tikrai nerašys. Taip pat jūs išduodate savo nevisavertiškumo kompleksą dėl to, kad neturite antrosios pusės.

Aš mėgstu gerą miegą, puikų maistą ir muziką

Maždaug 99 proc. profilių užpildyti tokiomis frazėmis, todėl tai nepadės jums atrodyti kitaip. Juk šiais teiginiais gali apibūdinti beveik kiekvieną žmogų. Verčiau paatvirauk ir sugalvok ką nors įdomiau, pavyzdžiui „Man patinka žiūrėti komedijas, valgant pasigamintus vištienos sparnelius ir skanaujant sangriją". Taip atrodysi ne tik įdomesnė, bet ir žemiškesnė.