Kažkodėl bėgant laikui mes, moterys, esame linkusios mažiau puoselėti savo intymius poros tarpusavio santykius, nei tuomet, kai dar buvome nepriklausomos. Mes siekėme savo brangiausiųjų taip, tarsi tai būtų gyvybės ir mirties klausimas. Laikas bėgo ir mes ėmėme daugiau investuoti į  bendro gyvenimo pradžioje kartu įsigytą šunį... Mes negalime sulaukti, kada grįšime namo, įsispirsime į patogias šlepetes, paglostysime gauruotą keturkojį kompanioną ar išgersime vakarinį kokteilį. O kaip dėl partnerio? Ar mes patiriame tokį patį malonumą jį matydamos?

Kodėl mūsų draugės džiaugiasi tobulais santykiais? Galbūt jos žino kaip patenkinti savo partnerio poreikius. Aš jums išduosiu mažą paslaptį  jūs taip pat tai galite. Vyras  dėl jūsų padarys bet ką, jei  suprasite jo poreikius. Tai taip paprasta.

VYRAMS REIKIA ĮVERTINIMO: Prisiminkite, kodėl įsimylėjote savo partnerį. Sudarykite dešimties jo geriausių charakterio savybių sąrašą, dėl kurių jūs norite su juo būti. Stenkitės jį įvertinti ir pagirti. Net gi paprastos buitinės užduotys, tokios kaip užsukti į parduotuvę po darbo ar išnešti šiukšles, gali būti vertinamos.

VYRAMS REIKIA PAGARBOS: Du didžiausi pagarbos priešai yra kritika ir bausmės. Tai  taikytina ir tiems momentams, kai pasakote, kad jis neteisus ar apibarate jį kaip vaiką. Jokiais būdais niekada neplūskite jo viešai, nes taip jo neteksite amžiams. Moteris turi sukurti saugią, neteisiančią aplinką savo mylimam žmogui arba vyras užsisklęs emocionaliai ir seksualiai.

Nuotr. Shutterstock

VYRAI NEKENČIA SKUNDŲ: Žodžiai „tu" ir „kodėl" kaip mat įjungs jūsų vyruko gynybinę funkciją. Vyrai pagal prigimtį yra linkę varžytis, tad jis gali imti kovoti su jumis, kai tik pajus iššūkį. Paverskite skundus prašymais. Pamėginkite pradėti taip: „Man taip patinka, kai tu..." ar „Aš būnu tokia laiminga, kai tu...". Tik tai privers jį atkreipti dėmesį.

VYRAI JAUČIASI EMOCIŠKAI NUSKRIAUSTI: Tyrimai rodo, kad emocijos vyrams yra triuškinančios. Jie linkę vadovautis logine smegenų puse. Tad kai vyrai susiduria su emocijų kupina moterimi, 80 procentų atvejų jie į sureaguoja piktai. Šį susitvarkymo mechanizmą vyrai naudoja bandydami įgyti kontrolę. Vyrai nieko negali pakeisti, kad juos traukia moterys, kurios sugeba emociškai save kontroliuoti.

VYRO DĖMESIO TRUKMĖ YRA 23 MINUTĖS: Kalbėkite trumpai. Viską, ką planavote  pasakyti, padalinkite viską iš keturių. Maždaug su tiek žodžių jis gali psichologiškai susidoroti. O jei pateiksite daugiau nei tiek, žinutės jis nesupras. Tokiu būdu jam nepasiseks išlaikyti dėmesio, o jūs nusivilsite. Stenkitės daugiau klausytis ir mažiau kalbėti. Jei jam reikės sultingų smulkmenų, jis to paprašys. Jei norėsite uzurpuoti visą jo laiką ir energiją, tai gali susieti jus su nemaloniais jausmais.

VYRO REZULTATŲ SUVESTINĖ: Vyro neuronų grandinė yra susieta su rezultatų suvestine. Jie iš prigimties yra konkurencingi padarai. Yra tik laimėjimas arba pralaimėjimas, visa kita nesvarbu. Jei jūs jį kritikuosite  tai automatinis pralaimėjimas. Štai kodėl jam reikia nuotykių ir verslo bei sporto iššūkių. Jam būtina laimėti. Jei jis nepadarė jūsų laiminga  tai yra pralaimėjimas. O pralaimėjimas yra trūkumas. Pasistenkite, kad jis laimėtų ir visada atsilyginkite už jo pastangas.

VYRUS NUGINKLUOJA: Moters piktas liežuvis gali būti vyrą naikinantis priešas. Mirtinas ginklas  tai patvirtins kiekvienas vaikinas. Stenkitės kalbėti tuo švelniu, minkštu moterišku balsu, kurį jums suteikė gamta. Niekas nekenkia bendravimui labiau, nei moters suirzęs tonas ar šiurkšti kritika. 

Tyrimai parodė, kad dauguma vyrų girdi balso toną, o ne žodžius. Kalbėkite lėtai ir minkštai, ir, aš užtikrinu jus, jis tikrai reaguos geriau. Netaisykite savo partnerio, o pozityviai veikite tarpusavio santykius savo kalbomis. Ir, galiausiai, nenuvertinkite aistringo, flirtuojančio pasiūlymo galios. Taip jūs išmokysite jį noriai reaguoti į jūsų balsą.