Daugeliui jos metų mergaičių terūpi labai paprasti dalykai: kaip išsikovoti kuo daugiau laisvės, atsikratyti nuolatinės tėvų priežiūros, įsiverti auskarus į ausis ar paslapčia vonioje pasidažyti ryškiausiais mamos lūpų dažais. Tačiau taip gyvena tos mergaitės, kurios kasdien kulniuoja mokyklą, lanko mėgiamus būrelius, o vakarus leidžia su tėvais prie vakarienės stalo.

Maddie Ziegler iš Pensilvanijos gyvenimas visai kitoks. Ji dienas leidžia lyg suaugusi mergina, mat yra tokia garsi visame pasaulyje, kad tiesiog privalo atiduoti duoklę savo gerbėjams. Dar prieš ketverius metus, Maddie buvo nežinoma aštuonių metų mergaičiukė, kuriai labai patiko smagiai laiką leisti su draugais ir šokti viename mokyklos būrelių. Pastebėjusi neeilinį dukros talentą ir karštą meilę šokiui, jos motina Melissa nusprendė kartu sudalyvauti realybės šou Dance Moms. Šis mamos ir dukros pasirodymas sulaukė tiek dėmesio, kad netrukus jos tapo garsios visame pasaulyje. 

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Šiandien mažoji Maddie Ziegler dalyvauja populiariausiuose renginiuose, mados pristatymuose ir muzikos apdovanojimuose. Mergaitė visada atrodo įspūdingai (nors, tenka pripažinti, neprimena dvylikametės): tobulas makiažas, dailios suknelės, bateliai, stilingi aksesuarai. Dėl tokios ryškios Maddie išvaizdos pasigirdo kritikos jos tėvams, mat yra manančių, kad per anksti tokio amžiaus vaikui dalyvauti renginiuose su suaugusiais ir vilkėti seksualią aprangą. Ar sutinkate su šia nuomone?

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press