Kirpčiai. Manau, kad kiekviena iš mūsų kada nors svajojo apie kirpčiukus. Ypač jų prireikia, kai pamatome kokią gražią merginą su jais. Tuoj pat kyla mintis, kad galbūt būtent dėl kirpčių ji tokia graži? O gal ir man tiktų kirpčiai?

„Kas bandė nusikirpti kirpčius, be abejonės suprato, kad kirpčiai, tai nėra tiesiog kasdienės šukuosenos dalis, tai bene gyvenimo būdas! Kiekvieną dieną turime jiems skirti dėmesio. Jeigu nesinori plautis galvos tą dieną, vis tiek reikia sugalvoti, ką daryti su kirpčiais. Išsiplovėte? Jau ruoškitės juos formuoti, kad atrodytu gražiai. Esu girdėjusi iš kirpčių savininkių, kad dažnai norėdamos sutaupyti laiko ir nesiplauti galvos, jos plauna tik kirpčius!" - pasakoja Gražina.

Jeigu visa tai ne Jums, o vis tik norisi išbandyti kirpčius, stilistė siūlo sprendimą! Kirpčiai be žirklių! Ar tai įmanoma? Taip! O pastangų reikės ne daug, laiko irgi.

„Taip, tai nėra tie tiesiai krentantys kirpčiai, bet garantuoju, kad jeigu dar nebandėte susišukuoti plaukų tokiu būdu, tai pabandžiusios sulauksite iš aplinkinių komplimentų, kad pasikeitėte. Smagu! Siūlau išbandyti šį paprastą būdą. Juk kartais paprastume ir slypi grožis! Beje, garbanės turėtų išsitiesinti plaukus, kad šie kirpčiai tiktų." - pataria stilistė.