Svarbiausia  neužstrigti nemėgiamoje veikloje. Jei ši skatina dirbti vangiai, simuliuoti, tai apie kokią karjerą gali būti kalba? Nebent karjerą per lovą. Bet tai  ne erotinis ar tarnybinio romano horoskopas, o dalykinis.

Jūsų karjera pagal 12 zodiako ženklų.

AVINAS

Jums derėtų ieškotis aktyvaus darbo, kuomet reikia jausti nuolatinę įtampą ir prisiimti atsakomybę už sprendimus bei rezultatus. Veiklūs Avinai  puikūs medikai, politikai, žurnalistai, dėstytojai. Jų energija turi būti nukreipta tam, kad gautų apčiuopiamus, matomus rezultatus.

JAUTIS

Savo prigimtimi jūs linkę į darbą su dokumentais, skaičiais, faktais, todėl jie gali tapti gerais technologais, inžinieriais, mokslininkais. Iš kitos pusės  Jaučiai dievina gamtą, todėl nesuklys, jei pasirinks veterinaro, botaniko, selekcininko specialybę.

DVYNIAI

Jūs tiesiog nenustygstate vienoje vietoje, todėl monotoniškas nuobodus darbas jus veda iš proto. Dvyniai  talentingi vadovai, kurie puikiai susitvarko su patikėta jiems atsakomybe ir dar sugeba kontroliuoti aplinkinių darbą. Geri mokytojai, gidai, žurnalistai, lektoriai.

VĖŽYS

Tai geri ir rūpestingi žmonės. Iš jų išauga stebuklingi medikai, auklėtojai, mokytojai arba savanoriai, kurie įsteigia labdaros fondus ir stengiasi savo darbu padėti žmonėms, suteikti jiems apčiuopiamos naudos.

LIŪTAS

Šio zodiako ženklo atstovai yra savo gyvenimo valdovai, kurie privalo neabejotinai būti pirmi ir patys geriausi. Jie pasistengia sukurti savo verslą, kuris atneštų jiems tiek materialaus, tiek moralinio pasitenkinimo. Jūs retai pamatysite Liūtus, sėdinčius biure, atliekančius jiems užkrautus darbus ir belaukiančius darbo dienos pabaigos.

MERGELĖ

Jos būna itin laimingos, kai iš karto pamato savo darbo rezultatus. Todėl gali būti geros pedagogės, gydytojos, socialinės darbuotojos. Darbas neturėtų būti susijęs su rizika, su priėmimu sprendimų, kurie gali iš esmės pakeisti gyvenimą. Mergelėms svarbu, kad viskas plauktų ramia, stabilia ir harmoninga tėkme.

SVARSTYKLĖS

Jos negali gyventi be kūrybos. Jų veiklos ratas  tai menas: dizainas, architektūra, literatūra, dailė. Tokių kūrybinių asmenybių nevalia uždaryti į tvankų biuro kabinetą ar juridinę kontorą - Svarstyklės ten užtrokš. Neišsižadėkite kūrybos  tai jūsų kelias.

SKORPIONAS

Jie paprastai renkasi aktyvios veiklos rūšį, kuri reikalauja maksimalios įtampos, atsakomybės. Skorpionai  nepakeičiami žurnalistai, juristai, psichologai.

ŠAULYS

Šiems zodiako ženklams nesukelia pasitenkinimo darbas, jeigu jis nesuteikia šviežių įspūdžių, nėra nuolatinio atsinaujinimo šaltinis. Tai gana aktyvios asmenybės, kurios turi dirbti prekybos, žiniasklaidos, statybų ir pramogų sferose.

OŽIARAGIS

Jiems tinka ramus ir stabilus darbas, kuris reikalauja kruopštumo ir atidumo, dėmesingumo. Ožiaragiams lemta būti rašytojais, tyrinėtojais, mokslininkais, kuriems privalu susitelkti, kad pasiektų įspūdingų rezultatų.

VANDENIS

Jie iš prigimties yra atradėjai ir eksperimentuotojai. Jei negauna nuolatinio priėjimo prie informacijos bei naujovių, pokyčių šaltinio, Vandeniai greitai praranda domėjimąsi darbu. Todėl jie turėtų rinktis žurnalisto, analitiko, mados eksperto arba psichologo profesiją. Svarbiausia, kad būtų kuo daugiau bendravimo su žmonėmis ir naujų emocijų.

ŽUVYS

Tai romantiškos asmenybės, kurioms reikia pakankamai laiko ir erdvės, kad atliktų darbą. Žuvims tinka laisvos ir neįpareigojančios profesijos  muzikanto, aktoriaus, kino studijos darbuotojo arba rašytojo. Jautrioms ir greitai įsižeidžiančioms Žuvims tinka toks atskirties, vienatvės reikalaujantis darbas.