Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Vakar Kate Middleton viešėjo vienoje Vakarų Londono pradinių mokyklų, kur susitiko su ekstravagantiškos išvaizdos dailininke Grayson Perry. Barlby pradinės mokyklos auklėtiniai, jų tėvai ir dėstytojai negalėjo atplėšti akių nuo gražiosios princo Williamo žmonos. 

Kate Middleton kaip ir visada atrodė pribloškiamai. Tai moteris, kuri net ir būdama nėščia rengiasi labai stilingai ir elegantiškai. Ką ji vilkėjo šį kartą? Tamsiai mėlyną, blizgiomis juostomis dekoruotą suknelę iki kelių. Tai britų prekių ženklo Madderson apdaras, kainuojantis 450 svarų (586,5 eurų). 

Nuotr. AOP

Akivaizdu, kad Perry net nebandė prisitaikyti prie karališkosios viešnios stiliaus. Ji dėvėjo personažo kostiumą primenančią trumpą juodą suknelę, kurią pati ir sukūrė. Dailininkė prie jos derino baltus masyvius marškinius ir tokios pat spalvos pėdkelnes. Grayson Perry nors ir gerokai vyresnė už Kembridžo kunigaikštienę, tačiau gali didžiuotis tobula figūra. 

Nuotr. AOP

Garsiosios viešnios kartu džiaugėsi, kad mokyklai suteiktas meno vardas, atidarytas meno terapijos kambarys, pristatyta strategija, kaip bus puoselėjami pradinukų dailės, muzikos, šokio sugebėjimai.

Vaikai Kate Middleton įteikė labai smagią dovaną  princui George skirtą kėdutę, kurią kartu su Grayson Perry mažieji patys sukūrė iš senų žurnalų. Kembridžo hercogienė neslėpė džiaugsmo ir susijaudinimo, kad moksleiviai ją taip maloniai nustebino. 

Nuotr. AOP

Kensingtono rūmai viešai paskelbė, kad Kate dalyvavimas tokio pobūdžio renginiuose atspindi kunigaikštienės susidomėjimą menu ir didelį norą praturtinti vaikų pasaulėžiūrą, kūrybiškumą bei skatinti jų talentus jau nuo labai jauno amžiaus. Tikėtina, kad Kate Middleton ir savo atžalas skatins domėtis menu, eksperimentuoti, lankyti įvairius būrelius. 

Nuotr. AOP

Ir būdama nėščia Kate skelbiama kaip viena stilingiausių moterų pasaulyje ar net mados diktatore, mat ją seka milijonai moterų visame pasaulyje. Kate Middleton šis titulas atiteko už tai, kad ji net apvalėjant pilvukui sugeba išlaikyti savo stilių  eleganciją, rafinuotumą ir moteriškumą. 

Tikriausiai visi sutiks, kad Kembridžo kunigaikštienės garderobas nepalieka abejingų. Tai patvirtina faktas, kad dauguma drabužių, su kuriais ji pasirodo, būna kopijuojami gamintojų ir masiškai pardavinėjami. Štai ir Madderson“ suknelė (nors ir nėra pigi, kokias kartais renkasi Kate), tačiau gamintojų jau pardavinėjama internete. Per vieną dieną ją įsigijo rekordinis skaičius pirkėjų.