Balti apatiniai - visiška klasika, kuri ypač tinka vasarai. Dažniausiai balti apatiniai būna subtilesnių formų, mažiau atviri. Klysta tie, kas mano, kad tai močiučių apranga. Šeštojo dešimtmečio mados, kai moterys dėvėjo kelnaites paaukštintu liemeniu, - vėl ant bangos

Atrodysite itin gundančiai, jei baltus apatinius rinksitės tada, kai oda seksualiai įrudusi. Tai tobulas derinys, kuriam neatsispirs joks vyras...

Juoda elegancija - vienas mėgstamiausių moterų pasirinkimų. Tamsių spalvų apatiniai leidžia jaustis gundytoja, tačiau išlaiko subtilumą ir eleganciją. Labai patraukliai atrodo vientisi apatiniai, taip pat - be petnešėlių. Jie ypač patogūs vasaros metu, kai norime atidengti savo pečius, o kyšančios liemenėlės petnešėlės atrodo vulgariai ir nestilingai.

Spalvoti, žaismingi ir nesuderinti apatiniai, skirti toms moterims, kurios negali pakęsti vienodumo. Joms nuobodulį kelia tradiciniai balti ir juodi apatiniai. Drąsios moterys nebijo derinti nesuderinamą: dėvėti skirtingų spalvų liemenėlę ir kelnaites. Nepamirškite - jokių ryškių apatinių po baltais drabužiais. Tai viena siaubingiausių stiliaus klaidų!

Seksualūs apatiniai, kurie atidengia daugiau, išryškina viską, kas taip žavi vyrus, ir leidžia jaustis tikra viliokle. Ne veltui su tokiais apatiniais scenoje staiposi garsioji burleskos primadona Dina Von Teese. Prisegamos kojinės išlieka itin populiarios. Moterų nuomone, jos labiausiai užveda vyrus. 

Romantiški apatiniai, kurie išsiskiria nėrinių, karpinių ir įvairiausių aplikacijų gausa. Tai pat - saldžių spalvų gama. Moterys, kurios visada trokšta romantikos, renkasi prancūziško tipo apatinius - šilkines ir atlasines, su mielais akcentais (pavyzdžiui, kaspinu nugaroje) kelnaites.