Erotinis masažas idealiai tinka kiekvienam, norinčiam pasinerti į pasakišką kelionę, į nežemiškų malonumų pasaulį. Tereikia žinoti kelis svarbius niuansus apie tokį masažą, o tada galėsite pradėti kurti savo erotinę pasaką.

Taisyklingas erotinis masažas - tai klasikinės masažo technikos ir petingo kombinacija. Klasikinio masažo galite išmokti skaitydamos įvairiausius vadovėlius ar lankydamos kursus, o štai petingo technikos subtilybės priklauso tik nuo abiejų partnerių. Pavyzdžiui, vieniems patinka švelnus žnaibymas, o kitus jaudina lengvas kutenimas plunksnele.

Pirmiausia, pasirūpinkite, kad jūsų meilės žaidimų kambaryje būtų pakankamai šilta. Turėkite masažinio aliejaus. Ir nepamirškite išdykėliško nusiteikimo.

Būtų idealu, jei prieš masažą abu padrybsotumėte šiltoje vonioje. Iš bėdos tinka ir prausimasis duše. Vanduo atpalaiduos kūno raumenis bei parengs odą jūsų ypatingosioms glamonėms.

Nurenkite savo partnerį ir paguldykite ant nugaros. Atsiklaupkite ant kelių tarp išskėstų jo kojų, aliejumi išsitepkite savo krūtis. Tuomet lėtais, glostančiais judesiais imkite glostyti jo šlaunis, galite šias glostyti ir krūtimis.

Iš pradžių masažuokite visą kūną, nuo pakaušio iki kojų pirštų galiukų. Tuomet, paguldykite jį ant nugaros, išsitepkite aliejumi rankas ir imkitės partnerio sėdmenų. Darykite tai gana lėtai, sukamaisiais judesiais. Nykščiais slyskite vidinės šlaunų pusės link. Liepkite partneriui apsiversti ant nugaros. Prisispauskite prie jo visu kūnu ir lėtai slyskite žemyn. Darykite tai kuo lėčiau ir švelniau.

Stenkitės pažinti vyro erogenines zonas ir jas stimuliuoti. Masažuokite ausų kaušelius, tarpvietę, penio galvutę, nugarą, krūtinę, vidinę šlaunų pusę, sėklides. Aliejumi išteptos rankos turi pasiekti net ir jautriausias kūno dalis. Judesius rankomis papildykite glamonėmis liežuviu bei švelniais krimstelėjimais. Lytinių organų srityje judesiai turėtų būti atsargesni ir švelnesni.

Daugiau dėmesio skirkite partnerio erogeninėms zonoms. Jos gali būti išsidėsčiusios įvairiose partnerio kūno vietose, tačiau beveik visus žmones ypač jaudina, kai stimuliuojama rankų ir kojų tarpupirščių sritis, blauzdos, kaklas, sprandas.

Ypač erotiškai tokiomis aplinkybėmis nuskambės ir jūsų partneriui kuždami komplimentai ar jūsų erotinės fantazijos. Jauskitės laisvai, neskubėkite ir nesivaržykite.

Erotinį masažą pabaikite lytinių organų stimuliacija ir, žinoma, orgazmu. Jei partneris ypač įsiaudrino leiskite dominuoti jam - nesigailėsite.