Tikimės, kad ant klubų - irgi. Juk geros savijautos esmė - valgyti mažai, dažnai ir nesijausti, kad save skriaudi ar apvagi.

Taigi be jokios sąžinės ir skrandžio graužaties, imatės produktų ir darbuojatės su meile.

Reikės:
600 g kalakutienos faršo,
50 ml pieno,
1/2 svogūno,
3 riekelių batono,
nedidelio pundelio krapų (ar kitokių žalumynų),
druskos.

Padažui:
400 g grybų (tiks ir pievagrybiai),
240 ml vištienos sultinio,
60 ml balto sauso vyno,
1/2 svogūno,
4 šaukštų riebios grietinėlės,
2 šaukštų miltų,
druskos,
sviesto,
maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas. Batoną išmirkykite piene, nuspauskite ir dėkite į kalakutienos faršą. Svogūną supjaustykite kuo smulkiau, dėkite į mėsą. Įberkite druskos, gerai išminkykite ir padėkite į šaldytuvą.

Paruoškite padažą. Svogūno puselę supjaustykite kubeliais, grybus - išilgai į kelias dalis.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepinkite apie 2 minutes svogūnus, tada suberkite grybus. Ant lėtos ugnies juos kepkite apie 3-5 minutes. Berkite miltus, maišydamos pilkite grietinėlę, sultinį bei vyną. Išmaišykite, palaukite, kol užvirs, o tada ugnį sumažinkite iki minimumo.

Iš faršo voliokite kukuliukus, kad būtų graikinio riešuto dydžio. Dėkite juos į keptuvę, uždenkite ir troškinkite 15-20 minučių. 

Paruoštus kukulius pabarstykite krapais. Galite pilti juos ant paruoštų makaronų arba valgyti su riekele paskrudintos duonos.