Patenkinti save reikia mokėti dėl įvairių priežasčių - jei mylimasis išvažiavęs į komandiruotę; užtrunka darbe; esate vieniša; neturite vibratoriaus, o malonumo taaaaip norisi. Ne paslaptis, jog kartais susijaudiname ne pačiomis tinkamiausiomis akimirkomis – kai šalia nėra nei tikro, nei dirbtinio falo.

Vibruojantį draugą turi ne visos, o ir į keliones jį ne visos pasiima, todėl tokias atvejais verta pasitelkti fantaziją, kaip save pamaloninti.
Kadangi dažnai keliauju, kartais pamirštu savo gerąjį draugą, ir tenka pasidarbuoti pirštukais. O vienas iš smagiausių tenkinomosi būdų yra vonioje su masažiniu dušu...

Žinoma, jei norite patirti malonumą, turite būti nusiteikusi geidulingai, susijaudinusi - po kokio filmo peržiūros ar knygos ištraukos (dažnas moterų dirgiklis, nes pulsą padažnina vaizduotė; tada knyga stumiama į šalį bent kelioms minutės ir - masturbacija). O jeigu esate įsitempusi, pavargusi ar išsiblaškiusi, smegenys neatsilieps į seksualines užuominas.

Kartais susijaudiname atsitiktinai ar būnate netiesiogiai įaudrinamos: pavyzdžiui, važiuodamos dviračiu ar jodinėdamos, arba dėvėdamos ankštus džinsus su siūle, kuri trina varputę. Tuomet kūnas įspėja smegenis apie norą patirti fizinį malonumą. Jūsų reikalas, ar skatinsite jį, ar slopinsite. 

Norinčioms skatinti malonumą ir patirti orgazmą, jei šalia nėra vyro, siūlome išbandyti keletą itin veiksmingų technikų.

Su vandeniu. Vonioje ar duše nusistatykite tinkamą vandens temperatūrą ir panaudokite dušo galvutę, nutaikydamos švelnią šilto vandens srovę į vulvos sritį ir varputę.
Jei tai darote vonioje, ji turėtų bbent būti puspilnė, kad apsemtų jus iki bambos. Atsigulkite, praskėskite kojas, o dušo galvutę panardinkite į vandenį ir nukreipkite srovę į vulvą. Po vandeniu tekanti srovė veikia tarsi mylimojo liežuvėlio glamonės... Judinkite sėdmenis, dušo galvutę, jei yra galimybių, keiskite srovės intensyvumą. Tai iš tiesų jaudina.
Jei tai darote atsistojusios duše, laikykite kojas kiek praskėstas ir judinkite klubus. Pradėkite nelabai stipria srove, paskui palengva stiprinkite, bet nenukreipkite srovės tiesiai į makštį, nes stipresnė srovė jai gali būti per aštri. Judindamos dušo galvutę į visas puses, taip pat tai mažindamos atstumą link klitorio, tai didindamos, galite išgyventi labai jaudinančių momentų.

Su skalbimo mašina. Išbandykite skalbimo mašiną, dirbančią dideliais apsisukimais - efektingiausias yra gręžimo rėžimas. Prisiglauskite prie skalbiamosios ir trinkitės į ją aukštyn žemyn arba sukamaisiais judesiais. Jei jaučiate, kad artėja orgazmas, stabtelkite porai minučių ir tęskite. Toks uždelstas orgazmas bus dar stipresnis. Beje, neseniai mačiau, kaip tokiu skalbyklės būdu pasitenkino Dono Draperio žmona iš filmo "Mad Men" ("Reklamos vilkai").

Su pirštukais. Pirštus gausiai suvilgykite seilėmis arba lubrikantu. Glostykite jais varputės galvutę, tada paspauskite ją smarkiau. Smiliumi ir viduriniuoju pirštu trinkite galvutę sukamaisiais judesiais. Galite pažnaibyti, švelniai patampyti, paspaudinėti. Kai kurių moterų galvutė tokia jautri, kad tik patys švelniausi prisilietimai yra malonūs, todėl nepersistenkite. Vienos rankos pirštais stimuliuodamos klitorį, kitos rankos pirštais slankiokite į makšties vidų ir atgal, kol pajusite ateinant didįjį O.

Su saugiais daiktais. Mano viena pažįstama save patenkino su buteliu. Išgerė kokteiliuko, o ryte atsibudusi rado buteliuką šalia lovos. Na, ir su tuo kakliuku pažaidė kaip su vibratoriumi. Orgazmą patyrė, bet aš ją prigąsdinau, kad aistros apimta, butelį galėjo per stipriai suspausti, kaip nors pasukti ir susižaloti. Sakė, kad dabar žaidžia tik su saugiais daiktais, pavyzdžiui, malonina save su anticeliulitinio masažuoklio burbulais, spaudinėdama klitorį...

O ką darote jūs? Atminkite: tikra moteris - ne ta, kuri stengiasi vien tik įtikti ir padaryti laimingą kitą žmogų, o ta, kuri pati būna laiminga. Ir mokosi, ieško, kas tos laimės jai suteikia.