Analinis seksas, dar kitaip vadinamas žvaigždžių arba visatos seksu, ne visiems yra priimtinas. Vienus jis vilioja, kitiems kelia smalsumą ir nežinomybę, trečius baugina.

Tačiau ar žinojote, kad jūsų užpakaliukas yra be galo jautrus? Būtent šioje kūno dalyje yra įsikūrusi tikra nervinių ląstelių stovykla. Todėl ši sritis yra bereikalingai neišnaudojama erogeninė zona.

PAJUNTA NUŠVITIMĄ

Analinio sekso patirties Vakaruose dažnas vengia dėl jo prastos reputacijos. Tačiau nuomonė apie analinį seksą Rytuose yra kardinaliai kitokia.

Senovės išminčiai tikėjo, kad stimuliuojant anusą smegenys iš malonumo net apmiršta. O tokioje būsenoje žmogus pajunta dvasinį nušvitimą.

Jei norite, kad jūsų kelionė po tamsiąją galaktiką būtų nuostabi ir įkvepianti, turite būti kaip reikiant pasiruošę.

GALAKTIKOJE TURI BŪTI ŠVARU

Bene labiausiai žmones analinis seksas gąsdina dėl nešvaros... Tačiau jei laikysitės tam tikrų taisyklių, jums nebus dėl ko jaudintis.

Jei norite, kad jūsų tamsiojoje galaktikoje būtų švaru, turite sveikai maitintis ar netgi kelias dienas prieš sueitį laikytis dietos. Prieš svarbų skrydį rekomenduojame apskritai nevalgyti.

Jei jus vis tiek neramina nešvaros jausmas, apsivalykite švelniu drėgnu rankšluosčiu. Taip turi pasielgti ir partneris.

Rekomenduojama sportuoti. Nes kuo tvirtesni raumenys apatinėje kūno srityje, tuo geriau galite kontroliuoti savo malonumo zoną.

Žinoma, labai svarbu skirti laiko atsipalaiduoti: išjunkite savo telefoną, užsidekite žvakes, pasirūpinkite eteriniais aliejais ir, žinoma, specialiai analiniam seksui skirtais lubrikantais.

NEJAUSTI GĖDOS

Psichoterapeutai neslepia, kad analinė anga yra bene labiausiai traumuota dėl mūsų baimių ir gėdos jausmo. Todėl žengti į ją reikia labai atsargiai ir lėtai.

Partnerę reikėtų pirmiausiai palepinti viso kūno masažu, kuris padės atsikratyti įtampos ir atpalaiduos apatinius kūno raumenis.

Intervencijos dalis yra ypatingai svarbi. To turi norėti abu partneriai. Vyrai turi būti ypatingai švelnūs. Nes grubi ir skausminga sueitis gali sukelti moteriai netgi psichologinių traumų.

Kuo labiau atsipalaidavę moters raumenys, tuo lengviau bus pro juos įsiskverbti.

Tyrinėti naujus žvaigždynus patariame po žingsnelį. Įžengus pirmuosius kelis centimetrus palaukite, kol raumuo atsipalaiduos ir priims jus visą.

Nepamirškite, kad moters išangėje yra du raumenų žiedai, kurie susitraukinėja refleksiškai. Kai būsite visiškai atsipalaidavusi ir sudrėkusi, vyras turi skverbtis palengva, priėjęs vieną žiedą palaukti, kol jis atsipalaiduos, ir tik tuomet skverbtis link antrojo. Tik tuomet, kai partneris pajus, jog ir anas žiedas įsileidžia jo pasididžiavimą, jis gali pradėti labai palengva ritmiškai judėti.

Pagrindinė analinio sekso metu moteris kamuojanti skausmo priežastis - įtempti išeinamosios angos raumenys. Baimė ir įtampa yra tikras šio sekso priešas, trukdantis patirti malonumą moterims. Todėl prieš sueitį moteris turi būti įsitikinusi, kad yra atsipalaidavusi.

Gali užtrukti mėnesius, kol moteris pradės jausti malonumą ir galės mėgautis galaktikos seksu.