Jei jūsų pirštų nagai bus blizgantys ir balti, tai rankos atrodys tikrai patrauklesnės. Pažvelkite į Holivudo žvaigždučių rankas. Norite, kad jūsų nagai būtų tobulai balti, kaip ir įžymybių? Tai ne taip jau sudėtinga. Patikėkit, moterys išbando ir manikiūrinius pieštukus, ir kreidą, ir muilą, bet šis receptas duoda geriausius rezultatus. Jei jūsų nagai atrodo šiek tiek patamsėję, greitai juos pagražinsite išbalindamos juos namuose su jau turimais produktais.

1. Pamirkykite vatos gumulėlį nagų lako valiklyje ir nuvalykite nagų laką nuo savo nagų. Nuplaukite rankas šiltu, muiluotu vandeniu ir gerai jas išdžiovinkite.

2. Paimkite iš virtuvės plastikinį dubenėlį ir įpilkite į jį 1 arbatinį šaukštelį 3 procentų vandenilio peroksido. Įberkite 2 ½ arbatinio šaukštelio kepimo sodos. Gerai viską išmaišykite, kol pasigamins pasta.

3. Medvilninį tamponėlį panardinkite į pastą ir tvirtai jį prispauskite po kiekvieno nago galiuku. Tuomet patepkite šiek tiek pastos ant kiekvieno nago galiuko viršaus. Palaukite apie tris minutes, tada nuprauskite ranką po šiltu vandeniu, kad pastos nebeliktų.

4. Dabar tą pačią procedūrą pakartokite ir su kitos rankos nagų galiukais. Po trijų minučių nuplaukite ir ją. Voila!