Kaip ir prie ko derinti nagų laką, kad jis neišderintų jūsų stiliaus, o jį tik papildytų? 

Ryškiai rožinė. Jeigu pasirinkote vieną šių atspalvių, nederėtų juo lakuoti ir kojų nagų. Stenkitės nedevėti tokio pat atspalvio drabužių  atrodysite keistai.

Nuotr. Shutterstock

Šviesiai rožinė / kreminė. Jeigu nagų lakas permatomas ir neutralus, jis puikiai tiks prie dalykinio kostiumėlio, juodos suknelės ar perlų. Kita vertus, jei pasirinkote saldaininį nepermatomą, matinį nagų laką (kuris šiaip jau tinkamas mergaitėms iki 10 metų amžiaus), jums reikėtų vengti raudonų, juodų, aukso atspalvio, žalių, rudų bei mėlynų drabužių. Geriausi variantai šiuo atveju  šviesiai gelsvi arba pilki drabužiai.

Geltona. Idealiai tinka prie pilkų drabužių (tiesa, geriau šviesiai, o ne tamsiai pilkų). Ši spalva taip pat puikiai atrodys ir prie baltų drabužių (bet ne taip, kaip prie pilkų) ar mažos juodos suknelės

Nuotr. Shutterstock

Koralo / persiko. Vienas idealiausių vasaros atspalvių, ypač moteriškai atrodantis prie vėjyje besiplaikstančios gėlėtos suknelės. Be to, šios spalvos pedikiūras dažniausiai būna nepriekaištingas, nes tinka bet kokiam odos atspalviui.

Salotinė. Na, likti nepastebėtai su tokia nagų lako spalva gan sunku. Bandykite ja nusilakuoti kojų nagus  efektas gali būti netikėtas. Kiti variantai  rinktis tokio pat atspalvio aprangos ar išvaizdos detales: auskarus, plaukų lankelį, juodą suknelę su salotinėmis siūlėmis ar net salotines linzes.

Nuotr. Shutterstock

Balta. Rekomenduojama idealių nagų savininkėms. Labai retai kada gražiai atrodo baltas pedikiūras (tinkamas nebent tuo atveju, jei pėdos įdegusios). Geriau baltai lakuoti rankų nagus ir juos derinti prie klasikinio stiliaus.

Prancūziškas manikiūras. Tinka visiems SOS atvejams, kai apranga spalvota, ar besiruošiant kelionei, kai nežinia, kiek drabužių ansamblių teks pakeisti. Šis manikiūras garantuoja, kad visuomet atrodysite tvarkinga ir stilinga.

Nuotr. Shutterstock

Raudona. Ši spalva gan kontraversiška, nes jūsų aprangą gali priversti tiek sužydėti, tiek subyrėti. Tai vienintelė spalva, kuria vienu metu galima lakuoti ir rankų, ir kojų nagus, taip sudarant savo išvaizda itin besirūpinančios merginos paveiksliuką. Raudoni nagai idealiai atrodo prie tamsiai mėlynų džinsų, pilkų ar juodų aksesuarų, sidabrinių papuošalų ar perlų. Prie tamsiai raudonos spalvos tinka balti drabužiai (tik ne tuomet, jei visa apranga yra balta, nes atrodysite pigiai), idealiausia  prie baltos spalvos marškinėlių.

Tamsiai mėlyna. Idealiai tinka prie juodų, auksinių, mėlynų drabužių ar aksesuarų. Mėlynas nagų lakas daro stebuklus ir su blizgiais sidabriniais ar pilkais drabužiais bei baltos spalvos rūbais.

Nuotr. Shutterstock

Žydra. Niekada nelakuokite žydra spalva rankų ir kojų vienu metu. Derinkite ją prie tokio pat atspalvio aksesuarų. Žydra puikiai atrodys prie pilkų bei baltų ar pastelinių atspalvių drabužių. Niekada nederinkite šios nagų lako spalvos prie juodos spalvos rūbų  atrodysite kaip kelio ženklas. Ryškiai žydras nagų lakas gražiai atrodys prie tamsiai mėlynų drabužių, bet ne atvirkščiai (turiu omeny žydrus drabužius ir tamsų nagų laką).

Aukso. Puikiai derės prie džinsų, metalo atspalvių avalynės ar aksesuarų, juodų drabužių bei nepriekaištingai pabrėš įdegį.

Nuotr. Shutterstock