O kaip nesibarsi, jeigu vyras nei pakartas, nei paleistas. Rodos, namuose yra, tačiau nei pasikalbėsi, nei lovon nukrisi... Interneto platybės bei galimybės neišsemiamos, tad nenuostabu, kad ir laiką nardant po jį apriboti sunku. Tačiau mes, moterys, nebūtumėme moterys, jeigu neturėtume savų voratinklių ir tinklų bei puikiai nemokėtume jų valdyti. Štai, keli būdai, kurie švelniai ir moteriškai padės jums atsikariauti mylimojo dėmesį ir laiką:

- Pereikite jo pusėn. Vietoje to, kad priekaištautumėte ar rėkautumėte, pasiųskite jam žinutę skype arba facebooke: „Metas vakarienei“, „Pasiilgau tavęs“ ir t.t. Net jeigu ir esate toje pačioje patalpoje. Psichologai teigia, kad tokiu būdu parodysite, jog esate jo pusėje ir taip sulauksite prielankumo. Nenustebčiau, jeigu mylimąjį viešas kvietimas prie vakarienės stalo šiek tiek sugėdytų, tačiau priekaištauti pagrindo jis netūrėtų – juk žaidžiate pagal jo taisykles.

- Priminkite senus įpročius. Jam patinka futbolas ar krepšinis? Kodėl nepraleidus vakaro kartu ir nepasirgus už jo mylimą komandą? Neišvykus į gamtą ar draugų nepakvietus paragauti firminio jūsų antrosios pusės patiekalo. Padėkite jam pasijausti įdomiu ir reikalingu, paprašykite įkalti vinį ar padėti pernešti gėlių vazonus – kad ir „niekinis“ darbelis, tačiau jis vis tiek vyrui primins, kad negalite be jo apsieiti.

- Nustatykite ribas. Laiko apribojimai retai kada veikia, tačiau judu visuomet galite sutarti, kuriame kambaryje neturi būti jokios technikos (nei televizoriaus, nei kompiuterio). Belieka jį į tą kambarį įsivilioti, o kaip JĮ ten iš laikyti... skaitykite 5 braškių rubrikoje KARŠTOS ;)