Vyras apie tokią mano svajonę iškart pasakė: „Jau turbūt įsižiūrėjai kokį kaimyną ir nori maivytis nuoga“. Nurašiau šitą pasamprotavimą jo pavydui ir faktui, kad vis dar jam esu patraukli ir nenori net įsivaizduoti mano kūno dalybų nė iš tolo.

Žinau - vyrą paprastai sunku įtikinti atsiduoti vonios malonumams. Daugelis mėgsta dušą, greitį ir nemato jokios prasmės gulėti vandenyje su savo senomis odos ląstelėmis. O dar visokio slėtos grožio procedūros, karštas vanduo, kurio vyrai baiminasi kaip karštos pirties.

Tačiau man vonia - vienas lengviausių ir maloniausių (po sekso) atsipalaidavimo būdų. Jei esu nuvargusi ar suirzusi, vonia nuplauna stresą geriausiai ir greičiausiai. Masažas, beje, irgi geras būdas, tačiau geram masažui reikia kito asmens. O štai vonios kambaryje esame tik mes - aš ir vonia.

Jei gyvenamojo būsto planavimas bei šeimininkų norai leidžia įsirengti vonios kambarį su langu, reikėtų žinoti kelis niuansus:

* Akcentas turėtų būti pati vonia - retro stiliaus ar moderni. Jai skirkite geriausią kambario vietą.

* Nepamirškite pagalvoti ir apie kitų namiškių poreikius - įrenkite dušo kabiną. Vietos stoka juk tikrai negalite skųstis. Dušo dizainas neturėtų užgožti vonios, tarkim, rinkitės tik dušą arba jį su stiklo pertvaromis.

* Stilistiškai priderinkite kitą santechniką - unitazą, praustuvą.

* Kambarį dar labiau praplės šviesios spalvos, veidrodis, o vertikalūs dekoro elementai suteiks aukščio.

* Vonioje parinkite spalvinius akcentus (rankšluosčiai, vazonai, kilimėlis).

* Džiaukitės galimybe papuošti savo poilsio ir švaros oazę gėlėmis. Drėgmę itin mėgsta paparčiai.