Pasirodo, kad svarbiausių vyriško organizmo sistemų veiklą reguliuoja testosteronas – vyriškas hormonas, kuris neretai vadinamas vyro „laimės hormonu“. Kuo aukštesnis šio hormono lygis, tuo laimingesnis, stipresnis ir pajėgesnis jaučiasi vyras. Ką ir kaip dovanoti, kad testosterono lygis muštų rekordus mylimojo organizme?

Duokime vyrams... mėsos

Testosterono susidarymui būtinas tam tikras cholesterolio kiekis. Kartais pamaitinti savo vyrukus lengvais vegetariškais užkandžiais visai naudinga, bet ilgą laiką valgant vien tokį maistą jie tampa irzlūs, jaučia nuovargį, susilpnėja lytinis potraukis. Neapsisunkinkime savo gyvenimų ir moteriškai pagudraukime mylimųjų lėkštes pripildydamos sveikųjų riebalų turinčiais produktais.

Beje, puiki žinia Valentino vakarienei! Mūsų laimei, pagrindiniai testosterono šaltiniai lėkštėje – jūros gėrybės, kiaušiniai, avokadai – pripažįstami kaip vieni veiksmingiausių natūralių afrodiziakų. Jei kelias į vyro širdį per skrandį, tai meilės dieną apdovanokime mylimuosius ne tik įspūdingai skania, bet ir vyriškumą puoselėjančia vakariene.

Čia rasite vyrams naudingų ir mūsų figūroms nekenksmingų vakarienės idėjų.

Šalin stresą ir pirmyn žiūrėti varžybų

Streso išskiriamo hormono atakos vyriškumui pražūtingos – jos blokuoja testosterono gamybą. Kad ir kokios super moterys būtume, visų mylimojo rūpesčių neišspręsime, bet stresą bene efektyviausiai „nuimanti‘ dovana puikiai pažįstama visoms. Tai sportas!

JAV atlikti tyrimai įrodė, kad didžiausi kiekiai testosterono organizme būna 48 valandas po jėgos treniruotės. Abonementas sportuoti mėgstamame sporto klube, ar kvietimas jėgą stiprinti kovos menų treniruotėse – štai jums staigmena sveikatai ir vyriškumui.

Norinčioms originalumo siūlome mylimuosius nustebinti bilietais į mėgstamos komandos varžybas. Taip, išgirdote teisingai! Naujausios studijos rodo, kad, mėgstamai komandai laimėjus, testosterono lygis gali padidėti net iki 100 procentų. O puikią idėją, kuo užsiimti, kai vyriškiai lieja prakaitą sporto klube ar šūkauja varžybose, rasite čia.

Laiminga moteris – ir dovana, ir puošmena

Kiek kartų bebūtų kartota, staigmenos staigmenomis, bet didžiausia dovana kiekvienam vyrui – laiminga, mylinti ir mylima moteris šalia. Žinoma, vyrų pasaulyje priimta manyti, kad puoštis, gražintis ir išlaikyti gerą nuotaiką moteriai paprasta kaip du kart du. Perauklėti vyrus moteriškų pajėgumų nepakaks, o ir eikvoti savęs dėl to visiškai neverta.

Mielosios, traukiame ginklus iš moteriškų gudrybių arsenalo. Mylime save ir leidžiame sau mėgautis moteriškais malonumais, nes psichologai teigia, kad tikriems vyrams reikia moteriškų moterų. Mėgaujamės geriausiais moterų draugais – figūrai naudingais aukštakulniais, pasilepiname gardžiais desertais ir nesikuriame baimių, apie kurias mylintis vyras tikrai negalvoja.