Jei jūsų plačiausia kūno vieta yra ties liemeniu (arba diafragma), reikėtų nuo jo nukreipti dėmesį: neryškinkite liemens diržais, nevilkėkite trumpų švarkelių, venkite horizontalių linijų, spalvinių kontrastų. Jei pilvukas yra atsikišęs, verčiau rinkitės laisvesnio arba tiesaus silueto vienspalves palaidines ir sukneles. Prie laisvesnės palaidinės derinkite pieštuko silueto sijoną, siauresnes kelnes. Nevilkėkite aptemptų ar storo audinio viršutinės kūno dalies drabužių (megztinių, švarkų, liemenių ir t.t.).

"Mango", "Marina Rinaldi", "Mango"

Toms, kurios turi trumpą liemenį, visų pirma, patariama įsigyti kokybišką liemenėlę. Liemuo gali atrodyti trumpesnis dėl nepakankamai prilaikomų krūtų. Kad vizualiai liemuo atrodytų kiek ilgesnis, palaidinę galite sujuosti dirželiu šiek tiek žemiau tikrosios talijos (jo spalva neturėtų kontrastuoti su audinio). Tiks išilgai dryžuotos, iš vertikalių spalvinių blokų sudėliotos palaidinės. Nekiškite marškinėlių, palaidinės, golfo į kelnes arba sijoną, tai akcentuos trumpą liemenį. Liemenį ilgins artimų atspalvių viršutinės ir apatinės dalių drabužiai, pavyzdžiui, tamsiai mėlyna palaidinė ir juodos kelnės. Verta įsigyti ilgesnį švarką (iki klubų), jei tokį vilkėsite atsegtą, sukursite vertikalių linijų iliuziją – liemuo atrodys ilgesnis.

"Hugo Boss", "Warehouse"

Jeigu turite neproporcingai ilgą liemenį, jums tiks platūs diržai. Diržą reikėtų juosti žemiau juosmens, kad vizualiai liemenį sutrumpintumėte. Diržo spalvą derinkite prie kelnių, sijono, jis turėtų kontrastuoti su palaidinės atspalviu. Galite drąsiai vilkėti skersai dryžuotas palaidines, šiek tiek trumpesnius švarkus (tačiau ne tuos, kurie pasibaigia po krūtine, jie neproporcingą liemenį pabrėš). Liemenį trumpins kelnės ar sijonai paaukštinti juosmeniu.

"Marina Rinaldi", "Oasis", "Asos"