Na taip, dažniausiai (nors vyrai tuo ir netiki), mes puošiamės dėl kitų moterų - juk tik jos žino, kad spalvotas blakstienų tušas itin madingas, o tos keistos, "prikakotos" kelnės iš tikrųjų vadinamos galife.
Kita vertus, antrosios pusės ar bendradarbiai šalia mūsų praleidžia didžiąją dalį gyvenimo, tad jie tikrai gali pasakyti, jei ne kas madinga, tai bent jau kas mums tinka ir jiems patinka.

Štai, kelių vyrukų jų nuomonė.

Tomas:
"Tegul lūpos būna paprastos. Man asmeniškai gal ir gražu į pažiūrėti į ryškiai padažytas lūpas, tačiau pirmenybę teikiu natūralioms, švelniai rožinėms lūpoms. Galiu pasakyti, kad vyrams patinka bučiuoti lūpas, kurios yra subtilios, tačiau seksualios, ir jie nėra itin dideli raudonų lūpų gerbėjai - juk bučiuoti norisi lūpas, o ne lūpdažį ar vazeliną."
Žinau, kad vyrų pasirinkimai yra labai įvairūs, tačiau aš visada galvojau, kad vyrams labai patinka ryškios ir seksualios lūpos! Ko gero, viskas priklauso nuo to, kas patinka jūsų vaikinui, tačiau jie norėtų, kad mes žinotume, jog ryškios lūpos jiems gali būti šiek tiek per daug ir jie tikrai nenori, kad jų lūpos pasidengtų ryškiu lūpdažiu arba lipniu lūpų blizgesiu.

Olegas:
"Kvapas - svarbiau už stilių. Turiu omenyje plaukus. Kai kuriems vyrams patinka garbanoti plaukai, kai kuriems vyrams patinka ilgi plaukai, o kai kuriems vyrams patinka tiesūs plaukai, tačiau jiems visiems patinka gerai kvepiantys plaukai."
Šis patarimas patikrintas: pamenu, kaip eidama pasilinksminti su draugais susidūriau su vyrais, kurie itin akivaizdžiai bandė pauostyti mano plaukus, nors aš jų beveik nepažinojau! Esu tikra, kad tai tinka visiems vyrams, tad nesvarbu, ar esate vieniša, ieškote draugo, o gal jau įsipareigojusi – rinkitės kvepiančias plaukų priežiūros priemones arba įsigykite specialius kvepalus plaukams.

Gintaras:
"Tegul jie būna trumpi. Tegul nagai būna trumpi ir nulakuoti permatomu nagų laku. Taip rankos atrodo tvarkingos ir švelnios. Tiesa, kalbant apie pedikiūrą, mano nuomonė kiek kitokia - man patinka raudonai ar tamsia bordo spalva nulakuoti kojų nagai".
Man labai patinka nagų mados, kaip ir visoms mums, ir nors aš žaviuosi 3D nagų menu ir smailiais nagais, vyrams tikrai ilgi ir akį rėžiantys nagai atrodo bauginantys ir nenatūralūs. Tačiau jei jūs be jokių problemų galite pasirūpinti savimi ir jums tokie nagai patinka, tad juos keisti dėl vaikino tikrai nevertėtų!

Jurgis:
"Subtilumas yra seksualu. Nepersistenkite su makiažu. Kartais pasižiūriu į merginą ir galvoju, įdomu, jei nuo jos veido atsiluptų gabalėlis grimo, ar nukritęs jis neužmuštų mano šuns?.."
O čia tai bent staigmena! Kitas vyrų išsakytas grožio patarimas moterims siūlo dažytis subtiliai. Tai tapo ilgų diskusijų subjektu, nes vyrai visada sako, kad jiems patinka subtilus makiažas, tačiau juos tikrai traukia moterys, kurios jo smarkiai padaugina! Aš spėju, kad daugumai vyrų iš tikrųjų nepatinka akivaizdus makiažas, pavyzdžiui, tai išduodančios linijos ar nederantis makiažas, o natūralaus grožio pabrėžimas atrodo geriausiai.

Kipras:
"Natūralumas valdo! Išlikite kiek įmanoma natūralesnė. Nesvarbu ar kalbame apie nagus, plaukus, makiažą (kaip visumą), vyrams nepatinka niekas, kas akivaizdžiai atrodo netikra. Tiesa pasakius, kartais neverta persistengti ir su depiliacija - man keista, kai TEN nėra nė vieno plaukelio."
Labiausiai erzinantys su grožiu susijęs dalykai, nurodyti vyrų, yra itin netikras įdegis, pernelyg išbalinti dantys ir ilgos, netikros blakstienos. Žinoma, nėra nieko blogo, jei deginatės soliariume, bandote pabalinti dantis ar prisiauginate netikras blakstienas, tiesiog pasistenkite, kad tai padariusi atrodytumėte graži ir nepanaši į nieką kitą!

Klaudijus:
"Neatsisakykite „padūmavimo“. Man patinka tas vadinamasis dūminis makiažas. Merginoms jis suteikia paslaptingumo, fatališkumo, rodos, pats velnias žvelgia į tave..."
Šis patarimas yra iš tų, su kuriais aš galiu susitvarkyti! Aš nesu profesionali padūmavusių akių efekto kūrėja, tačiau man patinka kaip tai atrodo, tad buvo smagu girdėti, kad vyrai taip pat vertina tą sunkų darbą, kurį moteris nudirba, kad sukurtų tokį seksualų įvaizdį!

Justinas:
"Pasitikėkite savimi. Pasitikėti savimi ir nemenkinti savęs privaloma! Nieko nėra seksualiau už atsipalaidavusią, savimi pasitikinčią moterį, kuri nekreipia dėmesio į savo trūkumus ir juos paverčia privalumais".
Juk net gi tada, kai mes žinome, jog esame gražios, vis tiek esame linkusios kibti prie smulkmenų ir pernelyg daug galvoti apie tai, o vyrai to nekenčia. Sąžiningai, ar kam rūpi, jog vyrai to nekenčia? Svarbiausia, kad jūs žinote ir tikrai tikite, jog esate ypatinga ir graži!