Tai ką gi apie jūsų asmenybę sako kraujo grupė?

I (0)

Jūs  tikri socialiniai drugiai. Esate kūrybingos, savimi pasitikinčios ir dažnai atsiduriate kompanijos dėmesio centre. Įprastai žmonėms paliekate labai gerą įspūdį, prie to prisideda ir puiki jūsų išvaizda, kurią iš dalies lemia būtent kraujo grupė. Jūs labai organizuotos ir tikslingos, o jūsų užsispyrimas itin padeda vykdant užsibrėžtas užduotis. Jūs puikios lyderės. Meilės atžvilgiu jums labiausiai tinka jūsų arba IV (AB) kraujo grupės žmonės. Tinkamiausi darbai: bankininkė, politikė, lošėja, profesionali sportininkė.

II (A)

Nors iš išorės atrodo ramūs ir santūrūs, šie žmonės viduje pilni rūpesčio ir nerimo. Jūs esate perfekcionistės, dažnai šiek nedrąsios ir itin jautrios. II kraujo grupės žmonėms būdingas intravertiškumas, bet kartu stabilumas ir supratingumas. Jūs puikios klausytojos ir jausmingos partnerės. Kadangi jautriai reaguojate į aplinką, turite puikų stiliaus jausmą  visuomet rengiatės pagal paskutines tendencijas, bet neatodote pigiai ar iššaukiančiai. Tačiau dažnai pagražinate ir tikrovę, tad tai gali apsunkinti jūsų intymų gyvenimą. Į poras jums labiausiai tinka jūsų ir IV (AB) kraujo grupės žmonės. Rekomenduojami darbai: bibliotekininkė, buhalterė, ekonomistė, rašytoja, kompiuterių programuotoja, gandų skilties žurnalistė.

III (B)

Jūs labai orientuotos į tikslą ir dažniausiai jį viršijate su kaupu. Esate šarmingos vakarėlių liūtės, puikiai sugebančios skaityti žmones bei teikti jiems moralinę pagalbą. Nors ir esate itin kritiškos kitų žmonių išvaizdai (tik ne savo), nepasižymite per dideliu išrankumu ir galite užmerkti akis smulkmenoms. III grupė  tai impulsyvios individualistės, pačios kuriančios ir valdančios savo likimą. Jūs stiprios ir optimistiškos, todėl geriausiai sutarsite su savo pačių arba IV (AB) kraujo grupės žmonėmis. Tinkamiausi darbai: virėja, kirpėja, karininkė, psichologė, dėstytoja.

IV (AB)

Nenuostabu, kad AB grupės atstovės gali būti gan dvilypės, nes savyje apjungia dvi kraujo grupes. Jūs galite būti tiek kukli arba bendraujanti, tiek savimi pasitikinti arba nuolat abejojanti moteris. Tačiau aišku viena  jūs išsiskiriate iš minios, nemėgstate susitapatinti ar klijuoti etikečių kitiems. Jūsų asmenybė daug kam patraukli, nes turite puikius bendravimo įgūdžius, esate logiška ir užsispyrusi, mėgstate padėti kitiems, akylai saugote draugų paslaptis ir pildote pažadus. Iš pirmo žvilgsnio daug ką galite atbaidyti rimta kalbėjimo maniera, tačiau ilgainiui jūsų inteligencija, kantrybė ir gebėjimas susitelkti tampa susižavėjimo objektais, gal todėl jums į partnerius tiks bet kurios kraujo grupės atstovas. Rekomenduojami darbai: barmenė, advokatė, mokytoja, pardavimų vadovė, socialinė darbuotoja.