Žurnalas "Glamour" pasklebė stilingiausių 2015 m. moterų 50-uką, jame K. Middleton atsidūrė pakankamai aukštoje pozicijoje - užėmė 4 vietą. Nors prizines vietas iš jos pasigvelbė aktorė Emma Watson (3 vieta), daininkė FKA Twigs (2) ir aktorė Kristen Stewart (1), Kate aplenkė tokias garsias brites kaip dizainerę Victorią Beckham (9), mados ikoną Alexą Chung (16) bei supermodelį Carą Delevingne (20). Todėl visai nenuostabu, kad vos pasirodžiusią viešumoje hercogienę medžioja ne tik fotografai, bet ir mados gerbėjos, netrunkančios išsiaiškinti, kur stilingoji princesė įsigijo vieną ar kitą apdarą.

Kokias rudeninės aprangos tendencijas verta skolintis iš Kate spintos?

50 mėlynų atspalvių

Praėjusį sezoną karaliavo pilka, šį ji taip pat nesitraukia, bet pilkšvus atspalvius lenkia mėlyni. Madingi įvairūs, nuo sodrių ir gilių iki dangaus žydrų. Be abejo, lengviausia garderobe pritaikyti vadinamąją navy blue - itin tamsią mėlyną, tačiau verta išbandyti šį tą ryškesnio. Sodri ultramarino suteiks įvaizdžiui išraiškingumo, pakylės nuotaiką, o vaiskūs melsvi atspalviai suteiks aprangai gaivos.

K. Middleton, Vida Press nuotr.

Drabužiai iš asos.com - Ltd

Drabužiai iš asos.com - Ltd

7-ojo dešimtmečio siluetai

Šį rudenį madistės dirsčioja į praėjusius dešimtmečius, viena ryškesnių tendencijų - mod stilius. Tai trumputės stačiakampio silueto suknelės, skulptūriško silueto tiesūs ar A formos paltai, grafikos žaismas, ryškios spalvos, apykaklaitės, ilgaauliai žemu masyviu kulnu, mini ilgis, apibendrinus - grupės "The Beatles" laikų mada. Šis stilius gali atrodyti ir žaismingai, ir elegantiškai, pastarąją interpretaciją renkasi ir hercogienė Kate Middleton. Ji dažnai viki 7-ojo dešimtmečio paltus bei suknutes.

K. Middleton, Vida Press nuotr.

Drabužiai iš asos.com - Ltd

Drabužiai iš asos.com - Ltd

8-ojo dešimtmečio suknelės

Dar vienas madingų dešimtmečių - 8-asis. Daugybė garsių mados namų savo klientėms pasiūlė šį laikmetį menančias sukneles, nuo "Diane Von Furstenberg", "Roberto Cavalli", "Valentino" iki "Lanvin" ar "Gucci". Suknelėms būdingas išryškintas liemuo, liasvai krintantis sijonas iki kelių ar žemiau, apykaklaitė užrišama ilgu kaspinu arba atvira V formos iškirptė ir platėjančios, bet ties riešais siaurintos rankovės. Tokios lengvo audinio suknelės pabrėžia eleganciją, puikiai atrodo prie vakaro aukštakulnių ar kasdienių ilgaaulių batų.

K. Middleton, Vida Press nuotr.

Drabužiai iš asos.com - Ltd