Pamenu, kiek kartų teko nusivilti supratus, jog mano trofėjus iš tikrųjų yra žaidėjas - slidus kaip žaltys, galintis ir velniui sielą parduoti už seksą be rimtesnių įsipareigojimų.
Tačiau, kad ir kaip būtų gaila dėl praeities klaidų ir naivumo, prisipažinsiu - žaidėjams lovelasams atsispirti sunku, mat ir jų pravardė ne iš piršto laužta - jie puikiai išmano žaidimo taisykles. Vis dėlto yra keletas būdų juos demaskuoti:

1) Tokiam vaikinui pirma dažniau skambinate ar rašote jūs. Net nežinia, ar gražuoliukas turi įsivedęs jūsų numerį.

2) Kartais jis užsisvajojusiu tonu prabyla apie tai "kaip norėtų rimtų santykių ar įsipareigojimų". Norėtų. O tokiems besimezgant nertų į krūmus.

3) Jis myli save ir galbūt net per daug savimi pasitiki, todėl dažnai puikuojasi. Jis žino, kad diktuoja žaidimo taisykles ir nevengia to parodyti.

4) Jeigu jis dalija save kelioms merginoms, gali pasitaikyti atvejų, kai gleivius (čia mano sugalvotas žodis, nekreipkit dėmesio) susipainioja: "Juk tavo mėgiamiausios gėlės - tulpės! Kaip tai ne?"

5) Jis nesiskiria su savo telefonu. Jį nešasi ir į tualetą, ir į vonią.

6) Jis turi du telefonus. Vieną jų, viešėdamas pas jus, dažnai "pamiršta" namie, o jo numerio taip pat nesako - jis skirtas: "mamai ir darbiniams reikalams, o tu - mano dvasios atgaiva, nenoriu šių dalykų sumesti į vieną katilą"

7) Jeigu jau jis parašo, tai nutinka vakarais - tarp 21 ir 23 valandos. Dažniausiai SMS tikslas - nakvynė tavo lovoje.

8) Kalbėdama su juo nejauti atgalinio ryšio. Žaidėjas tik linkčioja galva ir per daug nesigilina į tavo problemas: "Oi, užteks tų kalbų apie darbus. Gal nuveikiam ką nors įdomesnio, katyt?".

9) Jis nepuola guosti ar linksminti, jei pasakai, kad buvo bloga diena. Tiesiog pakeičia temą.

10) Bendras laisvalaikis? Jam taip neatrodo. Kam eiti į miestą, jei galima ir lovoje padrybsot.

11) Jis švelnesnis už kačiuką ir slidesnis už lubrikantą - visada žino, ką ir kada pasakyti.

12) Jūs niekada nebuvote susitikusi su jo draugais.

13) Jam nesinori susipažinti ir su jūsiškiais.

14) Jis pasirodo tik vienu iš dviejų atvejų, kai esate ką nors suplanavę.

15) Jeigu kviečiate jį į koncertą, kiną ar restoraną, jis visuomet suras priežastį atsisakyti. Bet jeigu paskambinate tik dėl sekso, jis atšuoliuoja keturiomis.

16) Jis vedęs, bet "tarp jų nieko bendro nebėra". Tiesa, jiedu su žmona vis dar gyvena kartu "tai labai komplikuota ir jis negali pakęsti tokios situacijos".

17) Žaidėjas niekuomet nekviečia pas save į svečius: "Tavo namai tokie jaukūs, o maniškiai - tikra viengungio irštva, kurioje kartais nėra karšto vandens, o ir lova prasta - visai netinka tokiai princesei kaip tu".

18) Jo telefone pilna numerių be vardų.

19) Jis retai tave vadina vardu: mažutė, saulutė, katytė... taip niekada nesusimaišysi.

20) Visi judviejų pokalbiai turi seksualinę potekstę ir dažniausiai yra flirtas, o ne gilesnės diskusijos.