Užsienyje vis labiau populiarėja netradiciniai prezervatyvai, kurie gali labiau prajuokinti, nei sujaudinti partnerius.

O kodėl gi nepažiūrėjus į seksą linksmai? Juk tai malonumas!
Aišku, išvydusi vyro penį aptrauktą sargiu su jo paties atvaizdu, turbūt suabejočiau partnerio psichologine būkle, bet tikrai nusijuokčiau.

Atrinkome juokingiausius prezervatuvus ir dalinames su Jumis. Ar norėtumėte tokius išbandyti? :)

Obamos prezervatyvai

„Trūksta galios, valdžios? Tuomet rinkis prezervatyvus su Obamos atvaizdu" - skelbiama JAV prezidento veidu papuoštoje prezervatyvų reklamoje. O ant pakuotės puikuojasi užrašas: „Jūs saugūs net sunkiausiais laikais".

Šoninės skonio prezervatyvai

„Kad jūsų mėsa atrodytu kaip tikra mėsa". Taip pristatomi šoninės skonio ir kvapo prezervatyvai. Neįsivaizduoju kokią moterį tai galėtų jaudinti...

Prezervatyvai su tavo atvaizdu

Turbūt visos esate girdėjusios, kad tenkinant partnerį reikia žiūrėti jam į akis, nes tai juos užveda. Tačiau pripažinkime, kad tai nėra itin patogu. Tai išsprendė prezervatyvų gamintojai, kurie ant bet kurios gumytės gali įspausti vyro nuotrauką. Jau daugelis JAV vyrų papildė savo prezervatyvų kolekciją šiais asmeniniais sargiais - vizitinėmis kortelėmis.


Neoniniai prezervatyvai

Žalia neonine spalva šviečiantys prezervatyvai reklamuojami ganėtinai kompromituojančiu šūkiu - „Jei negali jo rasti tamsoje". Įdomu koks vyras sutiktų juos naudoti po tokių reklaminių žodžių?

Big Ben prezervatyvai

Ant šių prezervatyvų puikuojasi užrašas - „Nori išvysti Big Beną?". Vienas didžiausių pasaulio laikrodžių - neatsitiktinai yra laikomas ne tik Londono, bet ir visos Anglijos simboliu. Nieko keisto, kodėl šias gumytes taip pamėgo anglai.

Prezervatyvai - liniuotė

Ant šių gumyčių yra įspausta liniuotė, kuri leidžia išmatuoti vyriškąjį pasididžiavimą. Įdomu ar visi vyrai drįstų tokius užsidėti matant partnerei?

facebook.com nuotr.