Vyrai turi savitą požiūrį į tai, kas moteriai tinka ir netinka. Taigi, atlikus apklausą ir nedidelį eksperimentą, bendras vardiklis (nors nuomonių buvo ir bus įvairių) yra toks:

Vyrams nepatinka:

 sijonai iš sintetikos;

Nuotr. Shutterstock

 sijonai, primenantys platų diržą (tokie, kurie žemiau bambos ir vos dengia užpakaliuko kepalus. Sijonas baigiasi net neprasidėjęs, o seksualumo ir paslapties vyrui nepalieka  tik apnuogintą tiesą. Be to, tikrai toks rūbas erzina  blaško vyrų dėmesį!);

Nuotr. Shutterstock

 siluetas, kuris neproporcingai praplatina klubus (visokios drapiruotės, kišenės, ypač stambesnėms moterims);

Nuotr. Shutterstock

 sijonai iš skiautinių, skirtingų spalvų ir raštų lopinėlių (vyrams tokia moteris atrodo tikra benamė, besisukiojanti prie konteinerių);

Nuotr. Shutterstock

 asimetriški sijonai (iškarpyti kaip draiskalai, nelygiu kraštu; dar pakenčiama įstrižai nukirpta sijono apačia);

Nuotr. Shutterstock

 sijonai su aplikacijomis, siuvinėti karoliukais;

Nuotr. Shutterstock

 keista drabužio spalva (nei garstyčių, nei visokių lašišos papilvės ar išblukusių samanų  spalvų vyrams nereikia. Kuo paprasčiau ir aiškiau, tuo geriau).

Nuotr. Shutterstock

Jei klausiate vyro, kaip atrodote, o jis atsako „hm... gal ir visai nieko, taip įdomiai...", tai žinokite, kad apsirengėte jam nesuvokiamą derinį, tačiau jis nenori jūsų įžeisti. Atrodyti įdomiai  dar nereiškia atrodyti gerai, stilingai, patraukliai. O juk mes ne tik sau norime patikti, bet ir vyrui, tiesa?

Taigi, vienos taisyklės, kaip atrodyti su sijonu patraukliai, nėra. Pieštuko formos sijonas iki kelių, palaidinė ir akiniai gali atrodyti ne taip gerai, kaip sportiniai marškinėliai, laiveliai ir ilgas sijonas. Viskas priklauso nuo bendro vaizdo.

Koks sijonas geriausias? Kuris nedarko, nežaloja jūsų kūno proporcijų, išryškina privalumus ir paslepia trūkumus. Geras sijonas ar blogas  vyrai nesupranta, nes mato jūsų figūrą. Jei pagal figūrą sijonas segimas netinkamas, tai vyrams ir nebus gražu (bet nepamirškime ir aukščiau išvardintų variantų).

Matuokitės visus sijonus, žiūrėkite, kaip geriausiai atrodote, kada talija ploniausia, klubai apvalūs, o aplink kelius esančios mėsos negadina jums nervų ir vaizdo. Tai, kas jums patinka ir madinga, nebūtinai gerai atrodo. Būkite sveikai kritiška ir išmintingai drąsi!