Gali būti, kad net nesusimąstote, jog jos turi tam tikras savybes, kurias jus laikote minusais arba tiesiog visai nesureikšminate? Sužinokite, kokios moters savybės garantuoja, kad jai patinkantis vyras puls po kojomis.

Neišdildomas įspūdis

Pirmiausia moteris turi sugebėti patraukti dėmesį. Jokio skirtumo, kaip jį tai daro, svarbiausia – rezultatas. Tai gali būti visada ryškiai padažytos lūpos. Nepakartojamas stiliaus jausmas. Neišdildomas juokas ar humoro jausmas. Esmė ta, kad kažkuo ypatinga ir labai labai patraukli. 

Švytėkite pasitikėjimu savimi

Retas vyriškosios lyties atstovas žavisi pilkomis pelytėmis. Dažniausiai juos daug labiau žavi drąsios, savimi pasitikinčios ir pasauliui tai spinduliuojančios moterys. Jei tik susigūšite ir kažką burbuliuosite sau po nosimi, mažai tikėtina, kad užkariausite jo širdį. Aišku, persistengti taip pat neverta, nes galite atrodyti įžūli ar arogantiška.

Kibirkštėlės akyse

Tai lyg nepaaiškinama magija veikia vyrus. Aišku, jos yra arba jų nėra. Tai ne kažkokia elgesio savybė, kurios būtų galima išmokti. Akys spindi tų moterų, kurios mėgaujasi gyvenimu, iš jo pasiima viską, kas gražiausia. 

Protingesnė, bet to neparodo

Nors daugelis vyrų karštai tvirtins, kad šalia nori turėti mažiau protingą moterį, tačiau teisingai yra sakoma, jog už kiekvieno didaus vyro stovi dar didingesnė moteris. Ši taisyklė galioja ir paprastų porų atveju. Tik vienas patarimas – nedemonstruokite kiekviename žingsnyje savo intelekto, nes galite atrodyti pasipūtusi.

Grožio ir intelekto draugystė

Tiesa, kad daugelis šalia savęs trokšta turėti įspūdingą moterį, kurios grožis net užgniaužtų kvapą konkurentams, tačiau jei su ja nėra, apie ką kalbėtis... daugelis ne ilgai džiaugsis jos draugija. Ideali moteris atspindi intelektualumo ir grožio sąjunga. Ji ne tik prisižiūri ir stengiasi puoselėti savo išorę, tačiau ne mažiau dėmesio skiria ir vidiniam tobulėjimui. 

Nuotr. Shutterstock

Apsukri namų ūkyje

Sakoma, kad vyrai kaip katinai, juos traukia ten, kur šilta, gera, ramų ir jauku. Tikras vyras norės ne tik grožėtis moters išvaizda, jam bus svarbu ir tai, kaip ji sukasi namuose. Aišku, nekalbame apie tai, kad ji privalo būti apsikrovusi vaikais ir puodais, tačiau sugebėti nustebinti savo mylimąjį gardžiu patiekalu – didelis privalumas. Po ilgos darbo dienos norisi grįžti į namus, kuriuose vyrauja tvarka, romantika, šiluma, o ne akis bado krūva neplautų indų ir mėnesį nevalytos dulkės

Būkite maloni ir draugiška

Daugelis vyrų sutiks, kad jo moteris turi būti maloni ne tik su juo, bet ir su aplinkiniais. Jei nuolat skundžiatės vyro draugais, apkalbate savo kolegas, šaukiate ant kaimyno, vyras jausis tarsi gyventų su kalėjimo prižiūrėtoja. Jis bus kur kas laimingesnis, jei jo moteris visus stebins savo maloniu elgesiu, geranoriškumu, tolerancija ir malonia šypsena. 

Kompromisų galia

Viena stipriausių moterų savybių – mokėjimas priimti kompromisus. Gyvenime būna labai daug situacijų, kai tenka sutarti dėl tokių dalykų, kur jūsų nuomonės kardinaliai išsiskiria. Jei laikysitės tik savo pozicijos ir nuvertinsite mylimojo nuomonę, galite jį labai smarkiai atstumti. Juk meilė – tai ne darbas, kur tenka griežtai pakovoti dėl savo interesų ir nuomonės. Santykiuose kartais geriau leisti vyrui nuspręsti arba priimti bendrą nutarimą. Galbūt kitą kartą jis tai padarys dėl jūsų?