Jeigu jūs kartu mėnesį ar net mažiau...
Pradėjote susitikinėti visai neseniai, o Kalėdos visai ne už kalnų? Padovanokite jam žaismingų, spalvotų ar raštuotų kojinių rinkinį - vyrui kojinių niekuomet nebus per daug, ypač kai jas taip dažnai pavagia skalbiamoji mašina. Marškinėliai, ant kurių - jo mėgiamiausio TV serialo herojai, citata ar simbolika - miela, smagi dovana, parodanti, kad jūs ne tik žinote, kas jam patinka, bet ir už tai keliate nykščius aukštyn. Dėklas planšetiniam kompiuteriui, ar e-skaityklei, o gal net mobiliam telefonui. Gali būti ir elegantiškas, ir juokingas, tačiau būsite tikra, kad jūsų dovana neprapuls ir bus naudojama kasdien.

Jeigu jūs kartu tris mėnesius...
Kokybiška barzdaskutė. Sakyčiau, gan egoistiška dovana - juk taip smagu liesti švelnią jo odą... Be to, nė vienai nepatinka pabusti nubraižytu smakru, ant kurio - milžiniškas šašas, be to, vyrai dažniausiai gaili pinigų tokiems prietaisams. Laikrodis. Nieko per daug brangaus, tačiau elegantiškas laikrodis - puiki dovana vyrui, juolab, mes visos dažnai apie vyrus sprendžiame iš jų laikrodžio ir batų. Tiesa, tegul gavęs dovaną jis jums sumoka kelis centus - nuperka laikrodį, taip apsisaugosite nuo prietarų. Masažo rinkinys: specialus aliejus, masažuoklis, smilkalai... Dovanodamos prižadėkite kartą per savaitę jį pamaloninti karštais prisilietimais. Dabar išgyvenate vieną gražiausių laikotarpių, tad kodėl jo dar nepagerinus...

Jeigu jūs kartu 6-12 mėnesių...
Kokybiški apatiniai. Jeigu jau okupavote jo širdį, metas okupuoti ir apatinių stalčių. Padovanokite jam prabangius, medvilninius apatinius,kurie saugos jums ne ką mažiau svarbų turtą. Somelje taurės, keičiančios kiekvieno gėrimo skonį, kamščiatraukis, atlenkiamas daugiafunkcis peiliukas - tikro vyro, gurmano ir puikaus šeimininko rinkinys. Planšetinis kompiuteris arba e-skaityklė. Ideali dovana, nereikalaujanti daugiau argumentų. Prabangaus vyno ar gero viskio butelis. Nesate iš tų, kurioms patinka seilėtis perkant meškiukus? Tuomet padovanokite dailiai įpakuotą tauraus gėrimo butelį, šildysiantį žiemos vakarais.

Jeigu jūs susituokę...
Padovanokite lepinimosi rinkinį: skanėstai, kosmetikos priemonės, bilietai į kiną, krepšinį, masažo seansas ir daug mažų raštelių, kuriuose - gražiausios judviejų akimirkos. Projektorius. Koks dar televizorius, kai namie gali turėti kinoteatrą? Vasarą filmus ar sporto rungtynes mylimasis galės žiūrėti tiesiog ant namo sienos. Kietai, m? Jaukus sportinis kostiumas. Toks, su kuriuo galės jei ne sportuoti, tai bent jaukiai drybsoti ant sofos. Chalatas. Šilkinis arba frotinis - spręsti jums. Tačiau chalatas - užtikrinta dovana, tarnausianti dar ne vienerius metus .Kas nors su jo inicialais: pinigų segtukas, marškiniai, užrašų knygelė... Inicialai bet kurį daiktą pavers prabangiu.