Jessica Simpson, Jennifer Lopez, Carrie Underwood ir kitos gražuolės puikuojasi nepriekaištingomis kojomis, bet kelios gudrybės padės ir jums atrodyti ne prasčiau už šias garsias moteris.

Kruopščiai šalinkite plaukelius

Kad plaukeliai ilgiau neataugtų, užuot skutusios, šalinkite juos vašku. Taip gerkite daug vandens. „Kai odai netrūksta drėgmės, plaukeliai lengvai pašalinami iš folikulų, nelūžinėja“, – aiškina kosmetologė Noemi Grupenmager.

Tarp apsilankymų grožio salone drėkinkite kojas. „Duše prauskitės po drungnu, o ne karštu vandeniu, kad oda neišsausėtų. Po dušo iš karto patepkite kojas drėkinamuoju kremu“, – primena N. Grupenmager.

Slėpkite celiulitą

Celiulitu nusėtas vietas tepkite stangrinamaisiais kremais, kuriuose yra odą stangrinančių žolelių ekstraktų ir kofeino. „Aš mėgstu kasdien pašveisti kojas šveičiamąja priemone, kad geriau susigertų stanginamoji priemonė“, – teigė dermatologė Audrey Kunin.

Tepkite kojas savaiminio įdegio kremu

Jei neturite galimybės pasideginti, tepkitės savaiminio įdegio kremais. Taip pat tepkite kojas kremu su glikoliu, kad laikinai užmaskuotumėte duobutes.

Akivaizdu, kad iki Jessica SimpsonJennifer LopezCarrie Underwood kojų grožio reikės padirbėti, tačiau viskas įmanoma!