Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Įprastai dainininkė Jennifer Lopez sulaukia tik pagyrų ir teigiamo spaudos įvertinimo. Jos stilistai puikiai žino, kaip pabrėžti kūno linijas, o vizažistai pasirūpina tobulu makiažu. Tačiau būna ir nedidelių nesėkmių. Štai dar rudenį visi kalbėjo apie tai, kas nutiko atlikėjos nosytei. Nuotraukose matyti, kad per patį vidurį eina tamsesnis pudros sluoksnis.

Nuotr. AOP

Tikriausiai esate girdėjusios apie veido modeliavimą  kuomet tamsesnės spalvos pudros pagalba optiškai pakoreguojami veido bruožai. Tąkart vizažistai, regis, pamiršo išsklaidyti pudrą ir ant Jennifer nosies liko aiškiai matoma ruda linija. 

Galima pastebėti, kad šiek tiek persistengta ir bandant sukurti putlių lūpų įspūdį. Atrodo, kad aplink jas eina neaiški, šviesesnė linija.

Nuotr. AOP

Neseniai darytose nuotraukose Jennifer Lopez atrodo kaip visada stulbinančiai: šviesus paltas, balta šilkinė suknelė, tačiau iš arti padarytuose kadruose galima pastebėti akivaizdų makiažo meistrų aplaidumą. Aplink jos lūpas matosi ryški oranžinė linija. Kas tai? Gali būti, kad vizažistai tiesiog nepataikė parinkdami lūpų pieštuko spalvą. Šį kontrastą išryškina šviesi Jennifer apranga.

Nuotr. AOP

Aišku, jei žiūrėsime iš toliau, šių mažų trūkumų nepastebėsime. Galų gale, visų akys dažniausiai krypsta į idealią jos figūrą ir stulbinančią šypseną!