Garsi Indijos rašytoja ir žurnalistė Shobhaa Rajadhyaksha nevyniodama į vatą išpeikė Kembridžo hercogienės vilkėtus apdarus, kurie buvo specialiai atrinkti viešnagei Indijoje. Pastaruoju metu būta ir daugiau pareiškimų, kad vienos žaviausių princesių įvaizdis ko ne kasdien ritasi žemyn ir žemyn. Kad ir kokių garsių dizainerių rūbais vilkėtų, ant berniokiškos Kate figūros jie gula tarsi maišai ir dažniausiai atrodo itin nuobodžiai.

Ne kartą pastebėta, kad Kate Middleton išsirinkti apdarai ją sendina. S. Rajadhyaksha bene nesėkmingiausiu Kate pasirodymu įvardijo princesės mėlyną suknelę, vilkėtą Bolivudo žvaigždžių puotoje. Prabangią tamsiai mėlyną suknią sukūrė Kate pamėgta dizainerė Jenny Packham, deja, pasidabinusi šia suknele ir pečius pridengusi derančia skraiste Kate iš tiesų neatrodė stilingai. S. Rajadhyaksha rėžė, kad mėlynasis ansamblis princesę pasendino dvidešimčia metų, o vakarienėje dalyvavusios Bolivudo garsenybės atrodė kur kas geriau nei Kate.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Pro akis rašytojai neprasprūdo ir kitas J. Packham kurtas apdaras. Baltą juodais ornamentais puoštą dviejų dalių ansamblį Kate taip pat vilkėjo viešėdama Indijoje. Nors vien sijono kaina siekia daugiau nei 3,5 tūkst. eurų, prabangusis komplektas atrodė kur kas pigiau.

Vida Press nuotr.

Tarp prasčiausiai įvertintų įvaizdžių atsidūrė ir mados namų "Alexander McQueen" kurtas raudonas kostiumėlis, dizainerės Emilios Wickstead balta suknelė bei specialiai princesei mados namų "Temperley London" siūdinta žalsva suknelė.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Sakoma, kad jaunosios princesės bėda yra itin nemoteriška figūra. Drabužiai, kuriuos vilki Kate, ne visada yra pritaikomi jos figūrai, tad dažnai kabo ir atrodo vangiai. Taip pat Kembridžo hercogienė ilgą laiką yra ištikima klasikiniams, bet gana senamadiškiems aksesuarams, kurie ne vieną jos įvaizdį timpteli žemyn. O ką jau kalbėti apie ir taip ne kartą teistą K. Middleton makiažą, ryškiai juodu pieštuku apvestos akys, pernelyg akivaizdžiai tamsinti antakiai ir jokio gyvumo veide - šitai neretai pastebi grožio meistrai. Tikėkimės, kad kelionių išvarginta princesė atsigaus ir atsikovos vienos stilingiausiųjų titulą.

Daugiau K. Middleton Indijoje vilkėtų apdarų - fotogalerijoje: