Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Dainininkė tokią vaizdo klipo idėją sugalvojo visai neatsitiktinai. Viskas gimė iš jos pačios patirties ir gyvenimo aktualijų. Ji teigia, kad kiekvieną kartą, kai žurnalų viršeliuose matydavo idealiai atrodančias, be menkiausio veido nelygumo, patinusių paakių ir visada nuostabiai putliomis bei spindinčiomis lūpomis moteris, jausdavosi nepilnavertė. 

Colbie laiku suvokė, kad toks desperatiškas nenatūralaus grožio garbinimas toli nenuves, jog ji pati pamažu tampa „Photoshop“ ir kitų kompiuterinių retušavimo programų auka. 

„Elle“ žurnalui „Grammy“ laureatė sakė, kad toks netradicinis vaizdo klipo filmavimas jai kainavo tikrai nemažai pastangų (įsivaizduokite, jei jums nuvalytų visą makiažą, atimtų kitus įprastus grožio atributus, ir turėtumėte prieš milijonus žmonių stoti tokios, kokios esate). Tačiau mergina džiaugėsi, kad išdrįso viešai parodyti, jog savo kūną myli tokį, koks jis yra.

Colbie ir kitos vaizdo klipe matomos moterys kviečia pamilti natūralų savo grožį: bent dienai pamirškite išsipūtusias kosmetines, it šluotos ilgas netikras blakstienas, priaugintus nagus ir plaukus. Būkime tokios, kokios esame!

Šį drąsų vaizdo klipą matė jau 24 milijonai „Youtube“ lankytojų.