Šiuo metu Graikijos princesė kartu su šeima atostogauja Bahamų salose. Čia netrūksta nei fantastiško oro, nei balto smėlio paplūdimių, nei bikinių, kuriuos vilkėdama Maria-Olympia mielai pozuoja.

Pool side

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on Mar 23, 2016 at 11:45am PDT

🐟☀️

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on Mar 19, 2016 at 11:37am PDT

Kad ir kiek like paspaudimų sulauktų jos "Instagram" nuotraukos (Maria-Olympia savo paskyroje turi daugiau nei 64 tūkst. gerbėjų), pasirodo vis daugiau komentarų, kad šiuo metu princesė atrodo jau per liekna. Vis dėlto galima pastebėti, kad jaunosios Marios-Olympios lieknumas yra įgimtas, ji buvo smilgelė nuo vaikystės. Tačiau komentatoriai mano, jog mados pasaulyje dažnai besisukanti mergina mato netinkamą superliaunų menekenių pavyzdį ir būtent tai skatina jos siekį atrodyti kuo liekniau.

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on Aug 17, 2015 at 1:39pm PDT

@jacksiebert 💙

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on Sep 10, 2015 at 3:05pm PDT

Michael kors Gold fragrance launch party

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on Sep 14, 2015 at 9:48am PDT

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on Jun 26, 2013 at 8:05am PDT

Apie netinkamus pavyzdžius galima diskutuoti ir daugiau, tik klausimas - iš kur jie. Princesė Maria-Olympia elgiasi taip tarsi nė nepriklausytų karališkajai šeimai. Nuotraukos, kuriomis ji dalijasi anaiptol nedera aukštuomenės damai. Šėlionės vakarėliuose, suprantama, būdingos daugumai jaunų merginų, tačiau karališkųjų šeimų atžaloms galioja kiek kitokios linksmybių taisyklės. Jei net ir linksminamasi iš širdies, vakarėlių momentai paprastai neviešinami. Rodos, aukštųjų sluoksnių įsipareigojimai šiai princesei negalioja, juk dar visai neseniai buvo pasklidusios kalbos, kad Maria-Olympia susitikinėja su kitu itin laisvu gyvenimo būdu garsėjančiu aukštuomenės atstovu - Velso princu Harry. Vis dėlto kalbos liko kalbomis, aistros kibirkštėlių tarp jų taip ir nebūta.

🍸🍸🍸

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on Aug 16, 2014 at 1:04pm PDT

🍸🍸🍸

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on Aug 16, 2014 at 1:04pm PDT

Taco taco tacooo 🌮

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on Jan 30, 2016 at 12:44pm PST