Viename internetiniame puslapyje vyras papasakojo, kad „netyčia“ pasimylėjo su žmonos dvyne seserimi. Susigėdęs vyras, prisistatęs „Not Thesis“, papasakojo internetiniame puslapyje „Reddit“ neįtikėtiną istorija.

Istorijoje, kuri labai panaši į filmą, vyras pakeitė žmonos vardą į Rachel, o jos sesers – į Jody.
Pirmiausia jis teigia, kad su žmonos seserimi jie buvo tik draugai. „Nors jos ir dvynės, manęs ji visiškai nedomina. Jody yra „vakarėlių mergina“, savanaudė ir „tuštutė“ (ji pasididino krūtinę!). Mano žmona yra miela, natūrali, gera ir pasiaukojanti“.

Trijulė nusprendė nuvažiuoti į Las Vegas, kuriame visi per daug išgėrė. Apie 2 valandą nakties vedusi porelė patraukė į savo kambarį ir paliko Jody prie baro besišnekučiuojančią su kažkokiu vaikinuku. Vyras sako, jog iš karto užmigo, o nubudo „girtas ir lytiškai susijaudinęs“, nes pajuto, jog žmona prie jo glaustosi.

Jis teigia: „Pamaniau, kad puikus metas pasimylėti. Gėda pasakyti, tačiau tai tetruko 2 minutes (nesvarbu, vis tiek tai buvo seksas)“. Tačiau malonumas virto nelaime, kai vyras palietė savo „žmonos“ krūtis ir suprato, jog čia ne ta moteris.

Jis teigia: „Mes glamonėjomės ir aš ėmiau liesti jos krūtis. Pastebėjau, kad jos gana kietos ir beveik kaip balionai. Net ir būdamas girtas, aš iš karto sustingau. Supratau, kad ką tik pasimylėjau su žmonos seserimi“. 

Tada nuogą porelę aptiko tikroji žmona ir pradėjo ant jų rėkti. Dvynė sesuo Jody nubudo ir iššoko iš lovos. „Kas per velniava čia vyksta?“ „Uh, umm, aš ne... uh umm“, – aš negalėjau nieko išstenėti. „Mano žmona pradėjo verkti ir išbėgo iš kambario“.

Dabar pora yra išsiskyrusi.