Štai kelios pakavimo idėjos, kurios jus išgelbės darbe

Idėja nr. 1 Minimalizmas

Daug negalvokite ir ilgai neieškokite gražių akcentų, o griebkite juodą markerį ir, supakavę dovaną į baltą popierių, nupieškite kaspiną. Mažiau yra daugiau, o paprasčiau - genialiau!

Idėja nr. 2 Antspauduota išmonė

Apsidairykite, kas guli ant jūsų stalo. Dovaną galite įpakuoti į baltą popieriaus lapą ir užantspauduoti lyg siuntinį su gimtadienio data. Šmaikštu ir originalu.

Idėja nr. 3 Kaspinėlis-koliažas

Galite panaudoti seną ir jau niekam nenaudingą, daugybę kartų perskaitytą žurnalą – tokių, manome, tikrai yra kiekviename biure. Išsirinkite spalvingiausius puslapius ir iškirpkite keturių skirtingų ilgių juosteles. Suklijuokite juostelių galus, suraitykite begalybės ženklus ir suklijuokite vieną ant kito. Taip atsiras koliažą primenantis kaspinėlis.

Idėja nr. 4 Sveikinimo abėcėlė

Dar viena paprasta, bet smagi idėja: ant balto popieriaus lapo atspausdinkite daugybę raidžių ir iš jų sudėliokite žodį SVEIKINU, MYLIU ar pan.

Idėja nr. 5 Gėlių pieva

Pakavimo priemonių galite paieškoti lauke. Lauko gėlių puokštę suriškite, sutvirtinkite kaspinu, jį pririškite prie dovanėlės. Miela, romantiška ir labai paprasta!

Daugiau originalių ZOOMBOOK idėjų gražiausioms šventėms rasite ČIA.