Viešai jos vestuvinių stiliaus nesėkmių niekam nepripažįsta, tačiau šiandien pasižiūrėjus į šias sukneles ne vienam kyla klausimas KODĖL? Juk jos galėjo pasipuošti fantastiškais apdarais, o pasirinko perkrautus, perpūstus vadinamuosius vestuvinius tortus ar pigiai atrodančius audinius.

Aktorės Helen Worth sidabrinio audinio suknia veikiau tiktų Vienos baliui, o ne tuoktuvių ceremonijai. Galima pagirti už netradicinį sprendimą ir pasmerkti už nepavykusį eksperimentą.

Menininkė Kim Sears savo vestuvių dieną (2015 m. balandžio pradžioje) pasipuošė senamadiška suknia, pridėjusia jaunai moteriai ne vienerius metus. O juk Kim figūra puiki, kam ją slėpti baltuose tortiniuose pataluose?

K. Sears, Vida Press nuotr.

Sunku suvokti, kad širdžių karaliene vadinamos princesės Dianos suknelė anuomet buvo daugybės nuotakų idealas. Tuomet ji buvo įkainota apie 9 tūkst. svarų (daugiau nei 12,5 tūkst. eurų), kažin ar už tokią sumą šiandien kuri mūsų imtų šią suknelę.

Princesės Dianos vestuvinė suknelė, Vida Press nuotr.

Jorko kunigaikštienės Sarah Ferguson vestuvinė suknia šiandien taip pat atsiduria neskoningiausiųjų sąraše, o 9-ąjį dešimtmetį apdaras buvo vertinamas palankiai. Sakoma, kad dramblio kaulo spalvos suknią įkvėpė įspūdingas vestuvinis princesės Dianos apdaras.

S. Ferguson vestuvinė suknia, Vida Press nuotr.

1989 m. grupės „Rolling Stones“ gitaristas Billas Wymanas vedė 34 metais jaunesnę dainininkę Mandy Smith, tuomet jai buvo 18 m. Per vestuvių ceremoniją jauna gražuolė vilkėjo tais laikais madingą princesiško stiliaus suknią, dabintą pūstomis rankovėmis ir nusagstytą daugybe smulkučių kristalų. Šviesiaplaukės galvą puošė neišpasakyto dydžio nuometas su tiara. Šiandien toks vestuvinis apdaras primena scenos kostiumą, kuris tiktų nebent karnavalui, o 9-ojo dešimtmečio pabaigoje tai buvo žavu.

M. Smith, Vida Press nuotr.