Pateikiame kelias populiariausias seksualines fantazijas, kurios yra mėgstamos tiek moterų, tiek vyrų.

Seksualūs apatiniai ir lietpaltis – tobulas tandemas aistringam vakarui. Niekada taip nesirengėte? Privalote išbandyti! Pasipuoškite pačiais gražiausiais apatiniais, aukštakulniais, apsivilkite lietpalčiuką ir šaukite į savo mylimojo darbo kabinetą. Tikrai jį nustebinsite, o ir jūs naujų potyrių patirsite. Įspėjimas: jei gyvante atskirai, važiuokite automobiliu arba išsikvieskite taksi, eidamos pėsčiomis sustirsite, o drebulys nenuteiks seksualiai.

Pabūk lovos karaliene – tavo drąsa įkaitins vyrą, o tu kontroliuosi visą veiksmą. Moters karalienės vaidmuo leidžia maksimaliai kontroliuoti vyrą, o šis, negalėdamas jos glamonėti ir bučiuoti, pasitelkia fantazijas ir vaizduotę. Valdovės ir tarno situaciją visai nesunku suvaidinti namų sąlygomis. Tu kuri taisykles, jis - tik paklūsta, tačiau malonumas garantuotas abiem. 

Kiekvienuose namuose yra didelis veidrodis. Mylėkitės priešais jį – atspindyje matomi jūsų nuogi kūnai nuteiks jaudinančiai, o be to, taip stebėti jūsų sekso aktą saugiau nei jį filmuoti, o vėliau stebėti įrašą. Niekada negali žinoti, ar jūsų santykiai nepasibaigs ir įrašas nebus paviešintas.

Pornografinių arba erotinių filmų žiūrėjimas drauge, gali padėti atrasti naujus partnerio pomėgius lovos žaidimuose. Jei jūs anksčiau nežiūrėdavote tokių filmų kartu, būtinai pabandykite. Stebėkite tai abu ir suvaidinkite jūsų mėgstamiausias scenas. Pasilinksminkite!