Visai neseniai interneto platybėse pasirodė kalbos, kad aktorė Kate Winslet visuose renginiuose vilki vienodo kirpimo sukneles. Neva ji atrodo nuobodžiai ir nuspėjamai, o žvaigždės juk turėtų kurti intrigą, patraukti akį netikėtumais ir demonstruoti įvairius vakarinius apdarus. Tačiau su metais tik gražėjanti Kate teigia, kad vienodos suknelės yra apgalvotas pasirinkimas.

Vida Press, AP/Scanpix nuotr.

Kadaise ant raudonojo kilimo K. Winslet traukte traukė žvilgsnius, bet komplimentų išgirsdavo retai. Tuo metu ji dar nežinojo, kas tinka jos figūrai, tad nevengė eksperimentų, kurie dažniausiai atrodydavo prastai. Buvo įvairių stiliaus fazių, nuo odinių drabužių, kelnių kostiumų, šifono suknių iki prigludusių ir figūrą pabrėžiančių siluetų.

1998 m., Vida Press nuotr.

2000 m., Vida Press nuotr.

2005 m., Vida Press nuotr.

2007 m., Vida Press nuotr.

2007 m., Vida Press nuotr.

Pamažu keitėsi ne tik aktorės aprangos stilius, bet ir makiažas, jis tapo subtilesnis ir brandesnis. Kate pripažįsta, kad dabar jaučiasi gražesnė nei bet kada - ji atrado savo stilių, yra mylima, apsupta draugų, šeimos ir džiaugiasi karjeros sėkme.

Reuters, AP/Scanpix nuotr.

AP/Scanpix nuotr.

Reuters, AP/Scanpix nuotr.

Dabar K. Winslet į apdovanojimų ceremonijas dažniausiai keliauja vilkėdama ilgas figūros linkius apglundančias sukneles. nesunku pastebėti, kad daugybė jos vilkėtų sunkių yra panašaus kirpimo, audinių, kai kurių net identiškai vienodos iškirptės. Dažnai aktorė renkasi mažas juodas sukneles, vis dėlto šios kas kartą atrodo vis kitaip. Gražuolė jau žino, kas tinka jos figūrai, į rizikingus eksperimentus nesileidžia ir pastaruoju metu dar nebuvo pakliuvusi į stiliaus klaidų sąrašus.

AFP, AP/Scanpix nuotr.

AP, Reuters/Scanpix nuotr.

Reuters, Mavrixonline, Vida Press nuotr.

AP, Vida Press, Reuters/Scanpix nuotr.